Va uitati pe net,nalucile nu mai sunt in cutie,ca nu le-am tinut pe toate,dar sunt IN PERFECTA STARE! si-astept
oferte...De ex. Yozuri Livebait (Ionut Pruteanu,un partener de pescuit,a luat 3 specii in 12 ore pe el..)n-a vazut niciodata apa de cand l-am luat(am si cutie parca),ca n-am unde da cu 35de gr. cat are...E bun la Dunare sau pe Olt pe la Izbiceni...Gliderul Rapala la fel,i-am invelit acorele ca sa nu se zgarie sau sa se toceasca varfurile....Casca de la Soft4Gear e pt .montura tip wobler cu peste mort(chiar si scrumbie mica,ce e FATALA la somn...).Zaltul a vazut apa de 2 x da' n-a luat nimic....Rotativele alea mari sunt conceptie proprie pt .somn(au palete luminiscente "JENZI"-Germania..) si ancore VMC...Minnowul de 13cm Salmo "Whitefish" n-a fost pescuit din intamplare,cu toate ca recordul la stiuca pe asta s-a luat(chiar patternul MB)...Oscilanta "JENZI" pt. somn la fel,ca-i grea,da-i f. buna pe la fund pt. somn,ca e antibradis...Blue-mackerel de la Rapala-Magnum e nou-nout,original Finlanda '90,ca si(n-am mai vazut pana la el) RNR-ul SD ala pitic de...4cm!-produs in FINLANDA '90,are chiar si ancorele din aliaj de cupru si e inscriptionat pe burta cu textul: Rattlin' Rapala TM FINLANDE,lingura dubla de la "JENZI"-Germania e pe tipla,iar shadul Relax(nou) de 15cm e gata montat pt.somn pe vreo 20gr...Asadar lansez pachetul in asteptarea ofertelor voastre...Comanda minima este de 2voblere sau 60lei,la banii-n cont dau transportul. La tot pachetul ofer bonusuri din celelalte pachete ale mele.Link la poze:
http://www.flickr.com/photos/69247137@N02/ .Fir intins baieti. Tel: 0769640145,0733011405 sau 0756236452.