Naluci - curatenie de craciun
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Naluci - curatenie de craciun
Vand: 1) un pachet de 6 rotative nr. 3 (2 buc. Blue Fox Shallow Super Vibrax, 1 buc. Mepps Black Furry, 1 buc. Mepps Aglia/Hot Chartreuse, 2 buc. Mepps XD Silver/Gold). Pret pachet: 60 lei.
2) un pachet de 5 oscilante Rapala antibradis (2 buc. Rattli'n Minnow Spoon 8 cm/16 g. si 3 buc. Minnow Spoon 6 cm/10 g. - una dintre ele are ancora in coada...nu mai stiu ce marime). Pret pachet: 100 lei.
3) un pachet de naluci topwater (1 buc. Dam Bubble Pop, 1 buc. Salmo Pop, 1 buc. Rapala Skitter Pop, 1 buc. Strike Pro si un Heddon Super Spook Jr. Black Head/Chartreuse). Pret pachet: 100 lei.
Preturile nu includ transportul. Toate nalucile sunt absolut noi, doar purtate in trusa, din aceasta cauza nu au ambalaje.
Fiindca nu pot urca poze aici doritorilor le pot trimite pe adresa de e-mail.
2) un pachet de 5 oscilante Rapala antibradis (2 buc. Rattli'n Minnow Spoon 8 cm/16 g. si 3 buc. Minnow Spoon 6 cm/10 g. - una dintre ele are ancora in coada...nu mai stiu ce marime). Pret pachet: 100 lei.
3) un pachet de naluci topwater (1 buc. Dam Bubble Pop, 1 buc. Salmo Pop, 1 buc. Rapala Skitter Pop, 1 buc. Strike Pro si un Heddon Super Spook Jr. Black Head/Chartreuse). Pret pachet: 100 lei.
Preturile nu includ transportul. Toate nalucile sunt absolut noi, doar purtate in trusa, din aceasta cauza nu au ambalaje.
Fiindca nu pot urca poze aici doritorilor le pot trimite pe adresa de e-mail.
Re: Naluci - curatenie de craciun
Pachetul nr. 3 de poppere s-a dat, valabile celelalte.
Valabil pachetele 1 si 2.
gyrgy scrie:Valabil pachetele 1 si 2.
-
manvalentin
- junior

Scuze nu pot sa dau mp, mai scad preturile la rotative?
50 lei, ultimul pret. Sunt nefolosite, .absolut noi.manvalentin scrie:Scuze nu pot sa dau mp, mai scad preturile la rotative?
gyrgy scrie:Valabil pachetele 1 si 2.
recomand vanzatorul,am primit pachetul perfect ambalat,nalucile absolut noi,legate ancorele frumos..
Se retrag de la vanzare, multumesc, se poate inchide.