Multiplicator Shimano Cardif
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Atunci numai fi asa de ironic ...eu am incercat si incerc sa fac un troc crezand ca cineva stie cum se foloseste dracu ala de mulineta....;l-am primit cadou si nici macar nu am intrat cu numele meu real deoarece nu doresc sa cad in fata celui de la care am primito,de kk-t.doresc o mulineta lipsita de fitze cu care sa prind cativa salai sau stiucidraqdevil scrie:Man...incercam sa zic altceva,dar vad k fiecare interpreteaza cum vrea...Si..am vazut ce inseamna la tine scula buna....Nu multumesc nici o sansa sa investesc atat!
simplu nu?
schimb
@walleye si draqdevil
va multumesc ptr cuvintele destul de frumoase insa sunt cucerit pe deplin de pescuitul crapului
doresc o mulineta ptr anotimpul rece in care sa merg cateva ore sa dau dupa un rapitor ptr a-mi satisface cererea de pescuit
sunt perfect deacord ca nu ai nici pe departe aceleasi senzatii la un ansamblu normal decat la un ansamblu cu baitcast
ai degetele direct pe blank si simti si o regina daca se plimba pe langa vobler
insa eu nu doresc sa ajung si cu rapitorul asa cum sunt cu crapul
imi este de-ajuns sa prind cativa salai si sa le dau drumul plecad spre casa cu calmantul facut
va multumesc inca o data ptr cuvintele frumoase si sper sa stau cat mai mult cu voi sa invat cat mai multe
multumesc si sincere respecte
va multumesc ptr cuvintele destul de frumoase insa sunt cucerit pe deplin de pescuitul crapului
doresc o mulineta ptr anotimpul rece in care sa merg cateva ore sa dau dupa un rapitor ptr a-mi satisface cererea de pescuit
sunt perfect deacord ca nu ai nici pe departe aceleasi senzatii la un ansamblu normal decat la un ansamblu cu baitcast
ai degetele direct pe blank si simti si o regina daca se plimba pe langa vobler
insa eu nu doresc sa ajung si cu rapitorul asa cum sunt cu crapul
imi este de-ajuns sa prind cativa salai si sa le dau drumul plecad spre casa cu calmantul facut

va multumesc inca o data ptr cuvintele frumoase si sper sa stau cat mai mult cu voi sa invat cat mai multe
multumesc si sincere respecte

- amator_100%
- utilizator nou
Re: Multiplicator Shimano Cardif
Este o mulineta buna ( din ce am citit je).karol scrie:schimb multiplicatorul de mai sus pe o mulineta de rapitor de preferinta tot shimano
multumesc
Nu o vinde .I-ati un bat bunicel ( 200 ron) si da la stiuci, ca este sezonul.
==========
Daca totusi vrei sa o vinzi, sunt amator sa o cumpar.
Cautam un DAM impreuna ( DAM este tata ( nu mama) mulinetelor).
da-mi un PM sau MP si negociem
Pace !
pescar amator
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital....
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital....