@ Adiwolf:
Va respect punctele de vedere, insa nu pot fi de acord cu ele:
- inca de la bun inceput nu ati respectat conditiile specificate de mine, legate de "asa-zisa" licitatie - 220 RON limita minima pentru Exceler 3000E, iar termenul limita duminica 10.06 (nu puteam sa opresc licitatia miercuri indiferent de suma oferita). Chiar daca dvs. ati facut acea oferta de 200, v-am specificat in cadrul anuntului ca nu o pot lua in considerare.
- faptul ca in 2 luni de zile mulineta nu s-a vandut nu insemna ca trebuia sa o dau gratis. Pur si simplu nu am primit oferte de bun simt, ca sa nu spun neserioase.
- pretul real pentru aceasta mulineta noua e 90 EURO (verifica la decathlon) si nu cel stabilit prin achizitionarea unor "chilipiruri";
- daca verificati putin in cadrul anuntului, am specificat faptul ca mulineta a fost adjudecata de dvs la pretul de 220 RON + 1 pachet de shad-uri (intrucat nu v-ati retras din licitatie dupa ce am specificat clar ca nu se vinde sub 220 RON) inainte de a va trimite dvs mesajul privat (v-am trimis MP din cadrul anuntului si automat a citat si anuntul Dvs., iar eu NU am observat (aici recunosc ca am gresit)). Nu stiam ca nu ati citit mesajul cu rezultatul licitatiei.
- ca urmare, toata discutia telefonica a plecat de la premisa ca dvs ati citit acel mesaj, iar faptul ca v-am propus viramentul banilor in cont a fost o alternativa (pe care am folosit-o 90% pana acum si sunt multe persoane de pe forum care pot confirma acest lucru) mai convenabila, eu urmand sa achit si transportul in aceste conditii.
- v-as fi fost recunoscator daca ati fi postat si anuntul meu de la incheierea licitatiei, cu pretul mulinetei (ora 10.33) fata de mesajul privat trimis de mine (10.43).
Asadar, faptul ca nu ati reusit sa mai achizitionati inca un "chilipir" (la jumatate de pret fata de magazin!!!) nu va indreptateste sa faceti afirmatii de genul acesta si v-as ruga sa va retrageti aceste acuzatii, intrucat sunt nefondate.
Stima,
Florin