mulinete batrane,licitatie...

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

salauldeolt
senior
senior

Re: mulinete batrane,licitatie...

Mesaj de salauldeolt » 09 Feb 2013, 19:03

speedy scrie:70 mitchelul ........
pai tocmai anuntasei 65 ce faci modifici mesajele? dupa ora 19.00?

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 09 Feb 2013, 19:20

pai fiind ultimul ofertant , la ora 7 fix , pretul meu e de 70 .....daca erai ultimul ,puteai face orice oferta peste mine . ......
era 65 cu 65 ......avantaj eu acum ca am fost ultimul , la 70...
nu e corect?

salauldeolt
senior
senior

Mesaj de salauldeolt » 09 Feb 2013, 19:24

pai oferta mea este de 200 pentru toate asa ca pentru mitchell am rezervat 71 lei. si uite acum avantaj eu. mai zi ceva si ii rog pe cei interesati de acest subiect sau chiar pe bennasi sa comenteze. parerea mea, confirmata si de tine este ca ai vrut sa "furi" finish-ul si nu prea e corect ca modificarea ai facut-o pe anuntul de la ora 19.00 oricum putin expirat dar ramane modificarea pe care ai facut-o la ora 19.01 folosindu-te de mesajul de la ora 19.00 si asta este incorect.

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 09 Feb 2013, 19:39

ti-am bagat mana in buzunar cumva ? pe cine faci tu hot ?
deci anuntul meu a intrat la ora 7 fix ......initial am postat cu 65 la fel ca si tine pt ca atunci cand scriam nu intrase inca anuntul tau .
mi-am modificat oferta in 70 si nu vad un furt in asta atata timp cat oferta mea nu era mai mica ca a ta si in acelasi timp sunt si ultimul ofertant ...
scrie clar ca licitatia se incheia la ora 7 ? scrie, cine e ultimul ? EU ... .........ce tot zici ca a expirat ?
imediat cum nu ti-a convenit ai si trecut la atac cu hotii etc .....
71 care zici tu ca-i dai ,pai ai icitat 65 ......... sa-ti confirme Bennasi ca i-am zis de acum o saptamana oferta mea de 90 ron pt mitchel dar a insistat cu licitatia pentru ca e parolist .......
eu n-am chef sa ma balacaresc pe forum pt o mulineta ...
mai bine le luai pe toate tu si gata ......
de ce nu esti tu fair play si renunti la mitchel ...
si pana la urma daca te uit la o licitatie reala , ultimul ofertant poate modifica pretul , atat timp cat este peste pretul oferit anterior pana se striga adjudecat ..........

salauldeolt
senior
senior

Mesaj de salauldeolt » 09 Feb 2013, 19:46

ihi, da... asa e si eu am oferit 200 si tot motivul licitatiei si parolismul lui bennasi l-a impiedicat sa nu imi trimita mulinetele pana acum. oricum ce stiu este ca ai modificat anuntul de la 65 la 70 la ora 19.01, folosindu-te de mesajul de la 19.00. e ca si cum te-ai uita in cartile mele la poker :? :shock: ker

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 09 Feb 2013, 20:08

no si ? oricum nu aveai nimic de speriat in mana . :lol: deci sa ne intelegem , n-am respectat termenii ?.BA DA ...sunt ultimul ofertant .....DAAAA asa cum ai pandit tu am pandit si eu :lol: doar ca tu te-ai grabit :lol: 70<65 .
de ce nu esti tu fair play si recunosti ca am avut dreptate mai sus
de ce nu ai inceput o discutie pe un ton mai normal si poate ne intelegeam .pai si atunci userul spiridusul care a licitat primul trebuia sa ne injure pe amandoi , nu?
sunt cazuri in care se termina acadelele exact cand ai ajus la tejghea dupa ce ai stat la coada ....... :headbash:

eram dispus sa ti-o cedez , dar ca ai inceput cu chestia cu furatul , in caz ca mi se acorda de catre proprietar mulineta , i-o cedez lui spiridusul cu 60 ron , restul banilor pana la 70 ron + drumul ,ii depun eu in cont banii lui bennasi...

ce zici ?

salauldeolt
senior
senior

Mesaj de salauldeolt » 09 Feb 2013, 20:17

se pare ca esti un pic cam "agitat" sa faci in ciuda ... cui? habar n-am ca eu nu prea cunosc persoane din brasov. inca mai cred ca ardelenii sunt intelepti nu "otzaratzi". cel putin cei pe care ii cunosc eu (si nu sunt putini) sunt intzeleptzi

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 09 Feb 2013, 20:41

pai cine a inceput cu strigatul hotii in topic ? mai intai zici ca am furat , acum zici ca sunt agitat , pai cui sa fac in ciuda ?
ti se pare ca eu sunt ala agitat ?
mai inainte ti-am zis ca trebuie sa purtam o discutie civilizata, .....pai care parte nu ai inteles-o ?
te-am caracterizat sau ti-am atribuit epitete in posturile mele asa cum ai facut tu ? ce conteaza din ce parte a tarii esti , nu fac diferente pe criterii geografice atata timp cat nu dai dovada de imbecilitate .
daca tot cunosti atatia ardeleni , macar sa fi stiut pana acum ca ne aparam principiile .
si am mai facut si topicul praf cu discutiile astea .

acum mi-a venit in minte un sofism ,
ca sa-ti dai seama ca esti ..... trebuie totusi sa-ti mearga mintea ...

poti avea mulineta ,

s-o stapanaesti sanatos .

scuze userului bennasi pt mizeria din topic ....

salauldeolt
senior
senior

Mesaj de salauldeolt » 09 Feb 2013, 21:23

Daca citesti cu atentie raspunsul meu, scrie "furi" finishul. Este o simpla parafraza, folosita pentru a sublinia situatia. Dar e ok. Acum ca ai fost atat de generos, o sa am si eu in sfarsit o mulineta cu care sa merg "la peste", indiferent de peste.
Multumesc.

bennasi
veteran
veteran

Mesaj de bennasi » 09 Feb 2013, 21:25

ma baieti, nu stiu ce sa zic da cred ca n-o fost o idee prea buna cu licitatia. ..Fara sa mai comentez cele de mai sus si cu permisiunea lui spedy(din ultima postare) mulinetele le trimit salauluideolt... o seara faina!

Scrie răspuns