mulineta si lanseta cabela's.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
cabela's
Da-mi o adresa de mail!
-
- veteran
cabelas
vrei sa o vezi tu sau... ce vrei.
e din doua bucati....si apropo nu te mai obosii sa imi ceri detalii ptr. ca tu esti la alt nivel(pescareste vorbind) , asta e un biet cabelas incearca la alta masa
e din doua bucati....si apropo nu te mai obosii sa imi ceri detalii ptr. ca tu esti la alt nivel(pescareste vorbind) , asta e un biet cabelas incearca la alta masa

lanseta
as dori sa îmi raspunzi politicos daca se poate la fel cum te-am intrebat si eu! Si daca e confectionata de Cristi Ene,ma gandeam ca e ceva mai deosebita,dar daca tu spui ca e doar "un biet cabela's" înseamna ca îi faci o reclama proasta celui care a confectionat-o cat si produsului pe care incerci sa-l vinzi!
Spor la vanzare! 

rapala the best vobler in the world
lanseta
as dori sa îmi raspunzi politicos daca se poate la fel cum te-am intrebat si eu! Si daca e confectionata de Cristi Ene,ma gandeam ca e ceva mai deosebita,dar daca tu spui ca e doar "un biet cabela's" înseamna ca îi faci o reclama proasta celui care a confectionat-o cat si produsului pe care incerci sa-l vinzi!
Spor la vanzare! 

-
- veteran
cabelas
Ti-as fii raspuns si ti-am raspuns politicos daca....te l-as pe tine sa completezi.
Oamenii normali intreaba lucruri normale ,oamenii anormali intreaba lucruri anormale, cautati partener de ping-pong in alta parte, chiar te rog
Oamenii normali intreaba lucruri normale ,oamenii anormali intreaba lucruri anormale, cautati partener de ping-pong in alta parte, chiar te rog

mda
daca tot intervii mai bine te-ai edifica si atunci poate ai afla ca am cumparat multe chestii si eu credca respect regulamentul cu privire la ce postez
e normal sa afli unele detalii despre unele produse inainte de a le cumpara.....