Mulineta Cabelas Prodigy A 2000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mulineta Cabelas Prodigy A 2000
Mulineta din titlu, folosita, functioneaza bine, lin,fara jocuri, fara defecte ascunse, 1 tambur de rezerva metalic
Pret 100 ron .
Pret 100 ron .
Raspund aici celor care mi-au trimis mesaje private, ca sa nu scriu acelasi lucru de mai multe ori
Aseara mi-a atras atentia un prieten ca la actionarea din manivela, picup-ul nu mai revine la fel de prompt ... eu fiind obisnuit sa il actionez cu mana, nu am sesizat aspectul.
Tinand cont de acest fapt, retrag de la vanzare mulineta.
Scuze celor care si-au facut planuri.
Aseara mi-a atras atentia un prieten ca la actionarea din manivela, picup-ul nu mai revine la fel de prompt ... eu fiind obisnuit sa il actionez cu mana, nu am sesizat aspectul.
mulineta
Salut ,ai spus ca acea mulineta are probleme la galet?Se rezolva printr o simpla ungere acolo unde trebui.Respectivul stie ca e o mulineta indestructibila?Daca nu stie..............................Eu zic sa o pui la vanzare ca poate o cumpara un cunoscator,fir intins
Si eu am aceasta problema la Daiwa Excelerul meu.Sunt obisnuit sa il actionez cu mana si nu din manivela.Mulineta in rest,functioneaza si se comporta impecabil.LaurF scrie:Raspund aici celor care mi-au trimis mesaje private, ca sa nu scriu acelasi lucru de mai multe ori

,,
Cineva care poza in cunoscator imi spunea mai demult ca de fapt la mulinetele de rapitor pick-up-ul se actioneaza intotdeauna cu mana si nu se asteapta revenirea automata odata cu invartirea bratului mulinetei. Personal consider mai degraba manevra asta ca e o masura de extra-protectie a mulinetei dar nicidecum un mod uzual de folosire a mulinetei.
Considerati si voi la fel sau gresesc ?
Considerati si voi la fel sau gresesc ?
- Matei Claudiu
- veteran
Eu intotdeauna controlez cu mana stanga curgerea firului de pe tambur...si daca tot e mana acolo, las si picup-ul...deja a devenit automatism
Cred totusi ca tocmai acesta manevra duce la functionarea lui greoaie, la o folosire normala, deoarece atunci cand il actionez din mana, revenirea o fac mai "bland", amortizat, nu se mai aude acel sunet specific de "trantire"...
- cu timpul poate se obisnuieste asa, ca doar are si el nervii lui
Leo..o sa incerc sa ung piesele...desi ultima data stii ca mi-am prins urechile in proces
Cred totusi ca tocmai acesta manevra duce la functionarea lui greoaie, la o folosire normala, deoarece atunci cand il actionez din mana, revenirea o fac mai "bland", amortizat, nu se mai aude acel sunet specific de "trantire"...

Leo..o sa incerc sa ung piesele...desi ultima data stii ca mi-am prins urechile in proces

- stefanflorin
- veteran