Mulineta 10 rulmenti TICA Libra 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
ba am, dar la fel cu adaos dala mare de le gasesti nu stiu la ce colt cu 25% din pretz, zic unii doar sa lasi sa dai mokaburtea scrie:chiar ma edi, tu n-ai scule de vanzare?
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=5187
habar nu am... ori alea din ucraina sunt facaturi, ori sunt ele ieftine oricum. hai marimar, baga numaru ala de telefon sa mai vanda si baietii un silstar de obor, o mulineta crocodile ceva la reducereedi_curiosul scrie:a nu, am fost sa vad un twinpower 4000 la 750ron dar nu mi-a placut ca are un joc cam mare la bratz, poza e de fun si pt carcoteala ca topicul e clar compromis sa vinzi cu 100% adaos ca si gipo, pai pana la urma cat costa mulineta asta? 50lei?

- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
sttela nu au scos sau un sttez ? sunt interesatburtea scrie:habar nu am... ori alea din ucraina sunt facaturi, ori sunt ele ieftine oricum. hai marimar, baga numaru ala de telefon sa mai vanda si baietii un silstar de obor, o mulineta crocodile ceva la reducereedi_curiosul scrie:a nu, am fost sa vad un twinpower 4000 la 750ron dar nu mi-a placut ca are un joc cam mare la bratz, poza e de fun si pt carcoteala ca topicul e clar compromis sa vinzi cu 100% adaos ca si gipo, pai pana la urma cat costa mulineta asta? 50lei?
sigur au scos... combo cu lanseta coyote stick, fir de 0.6 powel pro si carlige triple mustang japka point.edi_curiosul scrie:sttela nu au scos sau un sttez ? sunt interesatburtea scrie:habar nu am... ori alea din ucraina sunt facaturi, ori sunt ele ieftine oricum. hai marimar, baga numaru ala de telefon sa mai vanda si baietii un silstar de obor, o mulineta crocodile ceva la reducereedi_curiosul scrie:a nu, am fost sa vad un twinpower 4000 la 750ron dar nu mi-a placut ca are un joc cam mare la bratz, poza e de fun si pt carcoteala ca topicul e clar compromis sa vinzi cu 100% adaos ca si gipo, pai pana la urma cat costa mulineta asta? 50lei?