Postez aici in speranta ca lumea-i mica, informatia circula si nenorocitii care au facut treaba asta vor primi ce merita. Cu alte cuvinte, apelez la si ma bazez pe ajutorul vostru. Trebuie sa apara pe undeva la vanzare ori sa rasufle vreun detaliu.
In data de 12 iulie, unchiului meu i s-a furat motorul de barca ancorata la ponton (Bicaz, zona barajului).
Specificatii:
- Yamaha F60 CET
- an fab. 2010
- serie motor: 1029105
- culoare: gri metalizat
- trimmer electric
Semne particulare:
- elicea lovita la palele de atac in scandurile pline de cuie de pe Bicaz, ciupituri de ~ 2 mm in cutitul elicei
- priza de aer (admisia) perfect curatata, umblat la suruburi - ii facuse revizia cu putin timp inainte
- din cauza faptului ca a fost lasat rabatat (pt. transport) mai mult decat era cazul, sistemul de blocare cu parghie a deteriorat vopseaua in zona
- nu are diapazoanele langa sigla "Yamaha", dupa cum se vede si-n poze.
Odata cu motorul au fost furate si urmatoarele:
- husa barcii, de culoare albastra
- husa motorului, culoare verde, material de cort
- un set de vasle de barca mai mica. Astea au cozi albastre din lemn iar capetele lopetilor sunt arse (au fost folosite asta-vara la stins un incendiu)
Daca aveti orice fel de informatie care poate duce la gasirea motorului, va rog contactati-ma la orice ora pe 0742.785.352.
Am pus topicul in sectiunea asta de forum pentru ca-i cea mai vizitata, rog administratorii sa ma sprijine in acest sens si eventual sa-l faca sticky pentru o vreme.
Nu stiu cati isi imagineaza ce-i in sufletul unchiului meu, si ce le-am face alora daca am pune mana pe ei.
Multumesc de pe-acum pentru ajutor.