Ps: spor la vanzare
MOTOR TORQEEDO TRAVEL 801 S
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
l-as fi luat eu ca am gasit ceva adaptor care face trecere la 15HP dar nu am bani
adaptorul chiar e moca si e vorba de un circuit de marire a intensitatii curentului pe bobina primarului la motor
daca il dai numai pe o strangere de mana il iau eu, ca sakura trinis nu am
P.S. adaptoru e o fantezie, realitatea e alta
duce motorul la 30HP 
daca il dai numai pe o strangere de mana il iau eu, ca sakura trinis nu am
P.S. adaptoru e o fantezie, realitatea e alta
De vandut sigur o sa-l vinzi, pt orice marfa exista un cumparator si mai ales ca e un produs de calitate.pintea catalin scrie:Daca cineva doreste si il intereseaza cu adevarat poate sa dea un telefon sau un e-mail ...mp...pretul este foarte ok. eu o sa raspund la toata lumea si chiar nu imi fac probleme ca nu o sa-l vand dar nu pun pretul pt. a evita diferite discutii care nu isi au rostul..multumesc de intelegere
Eu personal trec peste anunturile care nu au pret... din principiu, pur si simplu un anunt care ascunde pretul nu mi se pare ok...poate sunt eu defect, dar nu vad de ce ar tine vanzatorul pretul secret?!...mai ales daca e un pret bun.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- edi_curiosul
- veteran

l-as fi luat eu ca am gasit ceva adaptor care face trecere la 15HP dar nu am bani adaptorul chiar e moca si e vorba de un circuit de marire a intensitatii curentului pe bobina primarului la motor
nu prea ai ce sa faci in acest senssi secundarul care ar fi ? vorbind tot la motorul asta
nici primar si nici secundar
torqeedo foloseste alta tehnologie cu mult mai diferita decat simplu motor cu rotor in scurt
sau bobinat
dar deviem de la subiect
pentru curiosi poate pe alt topic