Motor Suzuki 2.5 cp

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
bosssorin
senior
senior

Motor Suzuki 2.5 cp

Mesaj de bosssorin » 07 Aug 2016, 16:18

Postez aici ,in speranta c? cineva dinte voi sa nu cumpere acest motor!!...Este vorba de acest anunt.http://www.probarca.ro/anunt/81299/104/ ... tm...anunt care suna si arata frumos ,dar din pacate nu este nimic adevarat! Am fost azi la Calarasi,din Bucuresti , sa il cumpar dupa ce am fost instiintat verbal si cu poze ca este un motor din 2015 "?ipla".Cand am ajuns la fata locului am gasit un motor foarte uzat ,revopsit in totalitate (capac,elice,cizma.etc) pana si pe anod s_a dat cu vopsea,iar tablita pe care scria seria etc. era lipsa!..Am intrebat din nou pe ce s_a bazat cand a scris in anunt ca este an 2015 si a raspuns ca asa a fost informat verbal de cel de la care l-a luat!..In concluzie..mare teapa!!Cand am zis ca nu il iau ,vanzatorul a raspuns ca este ca si dat unui baiat care il vrea sa ii fie trimis luni prin curierat!M-am gandit ca cel ce il vrea poate citeste aici (altundeva nu am posibilitate de aceea rog moderatorii sa nu se supere),poate citeste aici si se razgandeste ,asa cum dealtfel este normal tinand cont de starea lui!..Multumesc si scuze daca am deranjat pe cineva!
:respekt: :respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Re: Motor Suzuki 2.5 cp

Mesaj de Zamfi » 07 Aug 2016, 17:28

:respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

bosssorin
senior
senior

Mesaj de bosssorin » 20 Aug 2016, 09:07

Din pacate ,pentru cumparator,motorul a ajuns la Botosani si de bun ce este ,acesta il vinde!!!...Atentie!

http://www.probarca.ro/anunt/81596/104/ ... -3-CP-.htm
:respekt: :respekt: :respekt: :headbash: :headbash:

Ned
junior
junior

Mesaj de Ned » 21 Aug 2016, 17:53

Motorul ca motorul dar nu te-ai ales nici macar cu pepeni de pe marginea drumului :wallbash:

Scrie răspuns