MOTOR HONDA 2.3 CP 4 timpi
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
georgeborza
- veteran

Re: MOTOR HONDA 2.3 CP 4 timpi
Ai mp....
Valabil
sal,
inca poti trimite poze pe mail daca vrei

inca poti trimite poze pe mail daca vrei
Am trimis poze tuturor inclusiv tie "pikeman" chiar si acum 5',am facut-o de pe telefon si poate am fost tr?dat de tehnica.Lasati telefoanele pe PM si o rezolvam prin WatsApp eventual.
Primul venit-primul servit

salut,
A intrat la spam (mailul de pe 26, altul nu am), ma mai gandesc pana luni, daca dispare nu e bai
eu mai am unul de 6cp dar e cam greutz si as vrea ceva mai practic...la asta al tau ma enerveaza cizma lunga
Motorul arata bine!
A intrat la spam (mailul de pe 26, altul nu am), ma mai gandesc pana luni, daca dispare nu e bai
eu mai am unul de 6cp dar e cam greutz si as vrea ceva mai practic...la asta al tau ma enerveaza cizma lunga
Motorul arata bine!
Si p mine m? enerveaz? al t?u ca e de 6
asa ca spune-mi despre el si poate facem schimb plus diferenta. Da-mi de veste repede ca disear? se pare ca vine cineva cu cash si nu cred ca m? pot abtine sa nu incasez 
Hai ca iti raspund si tie (am fost contactat si pe privat) 
vreau sa tin motorul de 6 cai, dar mai caut unul mititel pentru ocaziile cand ies singur sa nu imi rup spatele
cel de 6 cai e Mercury made in Japan in 2 timpi, 2 cilindri, dar acum are o hiba la acceleratie la maxim se taie pur si simplu si vreau sa il duc la o revizie (ori e de la linie ori a intrat ceva mizerie), in rest pleaca la prima sfoara
Apreciez intentia totusi
vreau sa tin motorul de 6 cai, dar mai caut unul mititel pentru ocaziile cand ies singur sa nu imi rup spatele
cel de 6 cai e Mercury made in Japan in 2 timpi, 2 cilindri, dar acum are o hiba la acceleratie la maxim se taie pur si simplu si vreau sa il duc la o revizie (ori e de la linie ori a intrat ceva mizerie), in rest pleaca la prima sfoara
Apreciez intentia totusi
Las noul proprietar ,coleg de forum din Bucuresti, sa se afiseze daca doreste. Multumesc pt g?zduire.Se poate închide.