Motor electric+baterie+redresor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Motor electric+baterie+redresor
Motor electric Motor Guide 36lbs
Baterie Banner Boat pe gel de plumb 75Ah
Redresor incarca 75% in viteza + 25% lent + mentenanta incarcare
.....folosite 10-12 partide
Pret: 1000 ron
Cosmin
0726663451
Baterie Banner Boat pe gel de plumb 75Ah
Redresor incarca 75% in viteza + 25% lent + mentenanta incarcare
.....folosite 10-12 partide
Pret: 1000 ron
Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
- goodfishing
- junior
https://picasaweb.google.com/1159253808 ... 8ofDldiGTA#
Finally am reusit si eu sa fac ceva poze. Scuze pentru intarziere.
Scuze pentru jegul de pe motor. E praf mozolit dupa ce am curatat cu o carpa umeda. L-am testat si merge impecabil. Bateria ma si mir ca mai avea energie in ea. Deci anuntul este in continuare valabil.
900 ron tot pachetul....redus de la 1000 ron
450 ron bateria+redresor
450 ron motorul electric
Vreau sa le dau cat mai repede si preturile mi se par chiar acceptabile, avand in vedere cat am platit eu acum 2 ani pe ele.
Cosmin
0726663451
Finally am reusit si eu sa fac ceva poze. Scuze pentru intarziere.
Scuze pentru jegul de pe motor. E praf mozolit dupa ce am curatat cu o carpa umeda. L-am testat si merge impecabil. Bateria ma si mir ca mai avea energie in ea. Deci anuntul este in continuare valabil.
900 ron tot pachetul....redus de la 1000 ron
450 ron bateria+redresor
450 ron motorul electric
Vreau sa le dau cat mai repede si preturile mi se par chiar acceptabile, avand in vedere cat am platit eu acum 2 ani pe ele.
Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
reducere de sezon:
800 ron tot pachetul incluzand si redresorul. Le-am refacut testul dupa 2 ani de neutilizare, pe Snagov week endul trecut. A dus o yola de fibra de sticla cu 6 persoane inauntru, fara probleme.
800 ron tot pachetul incluzand si redresorul. Le-am refacut testul dupa 2 ani de neutilizare, pe Snagov week endul trecut. A dus o yola de fibra de sticla cu 6 persoane inauntru, fara probleme.