de ce nu pui poze cu motorul? de ce nu raspunzi la mess? sunt interesat de motor dar macar niste poze, se poate?unde se poate vedea?cristi cristi scrie:Rezervat
Motor barca Yamaha 5hp-2t
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Motor barca Yamaha 5hp-2t
- cristi cristi
- veteran
De ce de ce si iar de ce? Ai citit anuntul? Ai sunat cumva si nu am raspuns la telefon?
Mda ....frumos raspuns......
Ti-am dat PM acum vreo 2 luni. Ai spus ca-mi dai poze pe e-mail. Nu s-a intamplat. Concluzia mea este ca-i o joangina de motor si ti-e rusine sa pui poze sa ma (ne) conving(em) ca nu-i asa. Chiar ai tupeu!!!cristi cristi scrie:De ce de ce si iar de ce? Ai citit anuntul? Ai sunat cumva si nu am raspuns la telefon?

P. Nu-l voiam pentru mine ci sa-l fac cadou cuiva care nu-si permite un motor adevarat. Eu am motoare sa-mi pun si in cap + sa dau si la altii insa cu poze, "CV" real, chiar si cu acte la unele dintre ele

P.P.S. Yamaha de 5cp cu racire cu aer nu se mai fac de cel putin 30 de anisori...

Bucuresti
Nu se mai fac, din păcate. Am avut si eu unul. Aur. În japsele pline de iarba din Delta se pishe pe orice alt motor.l-am vândut unui lipovean care a plâns mult și l-am câștigat de prieten. il foloseste si acum ca auxiliar cand intră prin semi-mlastini. I-a scutit o grămadă de bani dati pe pompe de răcire arse.ma mir ca asta nu sa dat pana acum mai ales la banii ăștia. Nah ,cred ca nu-i locul potrivit.
Sunt ferm convins ca este un junghi de motor,eu iti ofer 1000 lei vreau proba cu motorul,si verificare compresie,ce zici ? fac pariu ca nici nu mai raspunzi...
- cristi cristi
- veteran
Pai ce-ai vrea sa-ti raspun cand la anunt e trecut nr de tel si jud. unde se poate vedea. Daca te interesa cu adevarat dadea un telefon si se rezolva treaba. Cei care m-au sunat si au cerut poze le-am trimes, la marea majoritate, asa ca citeste anuntul alta data si nu mai venii cu acuzegims scrie:Mda ....frumos raspuns......
- cristi cristi
- veteran
Asa este nu am trimes ca nu am e-mail si nici whats app dar se putea rezolva tot cu un telefon si puteam trimete pozele pe feisbuc cum le-am trimis la majoritatea. Tupeu este cat cuprinde, unde si cand trebui dar asta nu e problema ta si ai dreptate este un motor mai vechi dar nu e "joangina" (sa te si citez daca tot am tupeu) in rest ...feugen scrie:Ti-am dat PM acum vreo 2 luni. Ai spus ca-mi dai poze pe e-mail. Nu s-a intamplat. Concluzia mea este ca-i o joangina de motor si ti-e rusine sa pui poze sa ma (ne) conving(em) ca nu-i asa. Chiar ai tupeu!!!cristi cristi scrie:De ce de ce si iar de ce? Ai citit anuntul? Ai sunat cumva si nu am raspuns la telefon?![]()
P. Nu-l voiam pentru mine ci sa-l fac cadou cuiva care nu-si permite un motor adevarat. Eu am motoare sa-mi pun si in cap + sa dau si la altii insa cu poze, "CV" real, chiar si cu acte la unele dintre ele
P.P.S. Yamaha de 5cp cu racire cu aer nu se mai fac de cel putin 30 de anisori...
- cristi cristi
- veteran
Vrei cam multe dar se aproba. Ai nr mai sus ,vii facem proba (in butoi ca Oltu e inghetat deocamdata) si compresia si cam atat ca e rezervat deocamdata si mai mult ca sigur vandut . O zi bunagims scrie:Sunt ferm convins ca este un junghi de motor,eu iti ofer 1000 lei vreau proba cu motorul,si verificare compresie,ce zici ? fac pariu ca nici nu mai raspunzi...
Daca nu il dai da- mi un semn.