moartea stiucii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
moartea stiucii
11 cm,suspending,ancore Gamakatsu nr.6,putin folosit,aproape nou.45 ron.
- Fişiere ataşate
-
- SDC11024_resize.JPG (30.13 KiB) Vizualizat de 1535 ori
- Matei Claudiu
- veteran
Re: moartea stiucii
dai bunatate de vobler???
asta care te-a scos mereu din belea??
Normal ca-l da....de banii aia isi cumpara rame...cica o ia carasu' bine de tot la ramaMatei Claudiu scrie:dai bunatate de vobler???

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
super vobler.
Merita toti banii,
Merita toti banii,
S-a dat,dupa primele capturi astept si tuica!Topic inchis!
Am eu 2 de dat,noi-noute,sigilate,un fire-tiger si un silver-blue. la 100lei buc. Vrea careva?

TOT RESPECTUL !!!
Incearca la pescar94. El este cel mai mare STIUCAR din Arges,sau poate chiar din Romania.S-ar putea sa-ti dea banii pe ele.(daca ii raspunzi si la cateva intrebari).roly scrie:Am eu 2 de dat,noi-noute,sigilate,un fire-tiger si un silver-blue. la 100lei buc. Vrea careva?![]()
![]()

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
pe siteuri o bucata e intre 5 si 7 USD....roly scrie:Am eu 2 de dat,noi-noute,sigilate,un fire-tiger si un silver-blue. la 100lei buc. Vrea careva?![]()
![]()

Da,le vreau euroly scrie:Am eu 2 de dat,noi-noute,sigilate,un fire-tiger si un silver-blue. la 100lei buc. Vrea careva?![]()
![]()

nasolu scrie:Da,le vreau euroly scrie:Am eu 2 de dat,noi-noute,sigilate,un fire-tiger si un silver-blue. la 100lei buc. Vrea careva?![]()
![]()
!
Vreau si eu 2 bucati jumate , ca n-am bani suficienti de trei.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.