Mitchell 304 ultimele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
Daca vrei da faci cvadubluri la 304 iti pot face un pret la absolut toate (inclusiv cele pe care le pescuiesc eu - cele mai vechi "editii", inainte sa se numeasca firma mitchell sau inainte sa fie lansat modelul 314
)
Exceptia o face mulineta rezervata si piesele pentru cei carora le-am promis.
Numai bine!
Un 304 este in continuare rezervat. De fapt as putea spune ca este rezervat de inainte sa deschid topicul/anuntul...robyvan scrie: aceste mulinete le aveam la schimb, si inca un Mitchell 304.......sunt dubluri, nu le vand, fac doar schimburi........spor la cautat surioare......![]()
![]()
![]()
Daca vrei da faci cvadubluri la 304 iti pot face un pret la absolut toate (inclusiv cele pe care le pescuiesc eu - cele mai vechi "editii", inainte sa se numeasca firma mitchell sau inainte sa fie lansat modelul 314

Numai bine!
ok, trimite-mi un mp cu tot ce mai ai si cam la cati bani.......dublurile le voi folosi la schimburi.....rookie4ever scrie:Salutare!Un 304 este in continuare rezervat. De fapt as putea spune ca este rezervat de inainte sa deschid topicul/anuntul...robyvan scrie: aceste mulinete le aveam la schimb, si inca un Mitchell 304.......sunt dubluri, nu le vand, fac doar schimburi........spor la cautat surioare......![]()
![]()
![]()
Daca vrei da faci cvadubluri la 304 iti pot face un pret la absolut toate (inclusiv cele pe care le pescuiesc eu - cele mai vechi "editii", inainte sa se numeasca firma mitchell sau inainte sa fie lansat modelul 314)
Numai bine!

Slowly we rot......by Obituary!
- rookie4ever
- utilizator constant