MHX

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Re: MHX

Mesaj de SVF » 08 Aug 2012, 09:48

Ultimul pret. :!:
350 RON.+husa :!:
Lanseta mai sta o saptamana la vanzare apoi se retrage.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Aug 2012, 15:02

Husa este Jaxon XT-Pro si intra in cei 350 ron.
[album]Imagine

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 08 Aug 2012, 17:57

Vorba lui 'ranga'. Daca nu ai pus fulgere pe ea este = 0. Cu toate ca este facuta foarte fain si un blanc printre putinele,cred eu, foarte reusit de la MHX, ''multi vede , putini cunoaste''. Eu personal am renuntat la ideea de a-l mai vinde. Mai ales dupa ce am primit o intrebare pertinenta si avizata ''cum de-mi permit sa cer atatia bani pe un blanc care costa numai 70$ in SUA? Cred ca am avea mai mare succes cu ele la rubrica ''donatii''. Oricum pretul cerut de tine este mult sub cat merita batul, nemaipunand in calcul cat sunt componentele. Cred ca ai nevoie urgenta de bani daca esti dispus sa-l vinzi atat de ieftin. Spor la vanzare si toate bune. :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Aug 2012, 18:11

julien scrie:Vorba lui 'ranga'. Daca nu ai pus fulgere pe ea este = 0. Cu toate ca este facuta foarte fain si un blanc printre putinele,cred eu, foarte reusit de la MHX, ''multi vede , putini cunoaste''. Eu personal am renuntat la ideea de a-l mai vinde. Mai ales dupa ce am primit o intrebare pertinenta si avizata ''cum de-mi permit sa cer atatia bani pe un blanc care costa numai 70$ in SUA? Cred ca am avea mai mare succes cu ele la rubrica ''donatii''. Oricum pretul cerut de tine este mult sub cat merita batul, nemaipunand in calcul cat sunt componentele. Cred ca ai nevoie urgenta de bani daca esti dispus sa-l vinzi atat de ieftin. Spor la vanzare si toate bune. :respekt:
Mersi mult,ai dreptate in ceea ce priveste lanseta :respekt: Ideea e ca nu am nevoie acum de bani,mai incolo s-ar putea,pentru ca am pus ochii pe altceva si nu e foarte ieftin.Oricum,ideea cu ultima saptamana e tocmai ca m-am saturat sa-i fac reclama unui lucru bun ca sa-l vand ieftin :lol: Fire intinse si numai bine.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Aug 2012, 11:55

Se poate inchide,mersi mult.Capturi frumoase proprietarului. :wink:

Scrie răspuns