Mercury 9.9 (15cp)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Mercury 9.9 (15cp)
Vand motor Mercury 9,9 tunat la 15cp (asa l-am cumparat). Are cisma medie, schimbatorul la maneta de acceleratie. L-am folosit anul trecut pe pneumatica de 3,10m si, cu 2 persoane + bagajul pentru pescuit, "zbura" contra curentului pe Dunare cu 41km/h. Motorul este funtional de nota 10 iar aspectul cam de nota 8. Consumul este de 4-5 litri / ora (n-am stat nicio data sa cronometrez timpul de de functionare pentru a-i face un consul exact.
In momentul acesta il am pus pe o barca de 6,5m la Oltenita. Motivul vanzarii este necesitatea de viteza mai mare, deci de putere mai mare.
Facem proba de functionare cat timp vrea cumparatorul (transportul din Bucuresti cu masina mea).
Pretul este de 2000 lei nenegociabil. In pret intra furtun + para de alimentare, nu si rezervor.
In momentul acesta il am pus pe o barca de 6,5m la Oltenita. Motivul vanzarii este necesitatea de viteza mai mare, deci de putere mai mare.
Facem proba de functionare cat timp vrea cumparatorul (transportul din Bucuresti cu masina mea).
Pretul este de 2000 lei nenegociabil. In pret intra furtun + para de alimentare, nu si rezervor.
Bucuresti
Re: Mercury 9.9 (15cp)
Ofer garantie morala pentru o utilizare si ingrijire normala a motorului 1 an 
Bucuresti
feugen scrie:Ofer garantie morala pentru o utilizare si ingrijire normala a motorului 1 an
Bucuresti
- wilddanube
- veteran

Motorul a fost vandut. Multumesc forumului pentru gazduire. Anuntul poate fi inchis.
Bucuresti