Megabass Orochi Jade Python
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Megabass Orochi Jade Python
De vanzare un bat Megabass Orochi Jade Python F4-74xs cu urmatoarele specificatii: lungime-7.4, actiune 1/16-5/8 oz, 5-16lb line.Blankul este un Megabass Multiplex Graphite + Transgenic Titanium Carbon. Este un bat de exceptie si foarte rar, inclusiv in Japonia,(pret de vanzare pentru un sh este de 400$), din doua bucati cu mufare la cotor. Vine cu husa originala si tub de protectie.
Pret 1400lei sau schimb cu motor termic pana in 8cp, eventual cu diferenta din partea mea.
Pret 1400lei sau schimb cu motor termic pana in 8cp, eventual cu diferenta din partea mea.
Re: Megabass Orochi Jade Python
este modelul vechi care nu se mai fabrica, nu este nou dar se afla intr-o stare impecabila!
ce fel de actiune are
fast?
moderate-fast?
moderate?
tu ai specificat puterea de aruncare
multumesc
fast?
moderate-fast?
moderate?
tu ai specificat puterea de aruncare
multumesc
Adrian, nu am specificat actiunea pentru ca nu este trecuta pe bat....Dupa parerea mea este un fast....
da,este util
mersi laure

mersi laure
Multumesc Gogol batul din poze este identic....inclusiv husa!
1350....
O bijuterie pe care o am si eu . Versatilitatea ei este recunoscuta si ocupa (batul)un loc de cinste in trusele mele de spinning . Eu am cumparat-o acum cativa ani cand aparuse de putin timp si a costat substantial mai mult .nobody_01 scrie:este modelul vechi care nu se mai fabrica, nu este nou dar se afla intr-o stare impecabila!
Nu am vrut sa fac reclama , nici nu(cred ca) il cunosc pe vanzator , pur si simplu recomand lanseta celor care isi doresc ceva premium .
- crapmaniacul
- veteran

Un bat rar astazi si cu totul deosebit, pentru pretentiosi si cunoscatori as adauga ... De nou a sarit de 2.000 RON jucaria, pretul fara taxe ...