Vanzatorul este cel care a deschis topicul si va poate da mai multe relatii despre lanseta daca sunteti interesat, tel 0722453464.mexicanu1964 scrie:Nu inteleg d-voastra sunteti vanzatorul?
Megabass Blizzard
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Re: Megabass Blizzard
NUUU, el ar fi trebuit sa fie noul proprietar.....se simte putin vinovat pentru rezervarea anulata. Completarile lui sunt pertinente pt ca stie batul bine!mexicanu1964 scrie:Nu inteleg d-voastra sunteti vanzatorul?
Batul este intr-adevar de spinning iar poze pot trimite pe e-mail sau What's App.
-
mexicanu1964
- utilizator constant

Multumesc dar eu caut de casting.
Spun eu cateva cuvinte despre bat deoarece l am pescuit si posesorul lui e cam timid ca o fata mare.
Mandrina fuji vss cu piulita in spate, manerul are cca 40 cm cu totul facut in eva. Are inele fuji alconite in config micro kr montate 95 % perfect dupa mintea mea. Se incarca perfect de la 5 gr plus o guma de 10 cm sau 7 gr si o guma supla de 7 cm. Varful blectorat lucreaza bine, face fata cu brio la pesti mari dat fiind conicitatea ridicata a blankului
E facuta de megabass pt piata de est ( rusia si ukraina) stiut fiind slabiciunea lor pt lansete japoneze. Din acest motiv multe firme japoneze de lansete si au adaptat linia de productie pt salai si stiuci vandandu se in nr mare in rusia si ukraina.
Scz pt scris si exprimare dar scriu de pe mobil.
Mandrina fuji vss cu piulita in spate, manerul are cca 40 cm cu totul facut in eva. Are inele fuji alconite in config micro kr montate 95 % perfect dupa mintea mea. Se incarca perfect de la 5 gr plus o guma de 10 cm sau 7 gr si o guma supla de 7 cm. Varful blectorat lucreaza bine, face fata cu brio la pesti mari dat fiind conicitatea ridicata a blankului
E facuta de megabass pt piata de est ( rusia si ukraina) stiut fiind slabiciunea lor pt lansete japoneze. Din acest motiv multe firme japoneze de lansete si au adaptat linia de productie pt salai si stiuci vandandu se in nr mare in rusia si ukraina.
- crapmaniacul
- veteran

Confirm cele spuse anterior de catre nobody, iar varianta de cast din cate stiu eu nu exista, nu se fabrica.mexicanu1964 scrie:Multumesc dar eu caut de casting.
Lanseta este 3,14zda , e noua ...
Merci Laurentiu....descrierea batului profi!Gogol scrie:Spun eu cateva cuvinte despre bat deoarece l am pescuit si posesorul lui e cam timid ca o fata mare.
Se retrage, deocamdata de la vanzare!