Maver Skirt 2,40m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Maver Skirt 2,40m
Vand Maver Skirt Ultrafine 2,40m 5-20g, in stare excelenta. Pret fix 300lei.
-
- veteran
Acuma spui?
Am cumparat-o ieri din Brasov la 370 ron . Si am postat si topic pe forum despre ea...Apropos , de ce o vinzi ca batul e super?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Batul e intr-adevar super. Atata ca e pacat sa zaca nefolosit. Mai am un snop de lansete americane pe care le folosesc regulat (sau nu), asa ca Skirt-ul mai mult someaza. Dupa o perioada in care am tot acumulat pe lansete pt. a-mi satisface varii curiozitati, a sosit momentul sa ma despart de unele dintre ele. Nu neaparat pt. ca sunt proaste, ci pentru ca de fapt pescuiesc intotdeauna cu o singura lanseta in mana
.
Daca ai luat-o la 370, inseamna ca si pretul meu e corect. La mine are in total vreo 10 partide (maxim).
Apropos, pe topicul tau ti-am si descris Skirt-ul, daca iti amintesti. Te-am pacalit cu ceva?

Daca ai luat-o la 370, inseamna ca si pretul meu e corect. La mine are in total vreo 10 partide (maxim).
Apropos, pe topicul tau ti-am si descris Skirt-ul, daca iti amintesti. Te-am pacalit cu ceva?
Urmeaza...
Tocmai m-a parasit un XML 703. Urmeaza probabil un BassPro Microlite, un St.Croix Wild River, un Lamiglas G1215 (de asta inca nu sunt convins).
Dar toate la timpul lor. Inca le mai pipai si iar le descopar calitatile care mi-au placut cand le-am luat... Pe urma stau si numar de cate ori le-am scos la peste anul trecut si-mi dau seama ca-i pacat de ele. E greu, dom'le
Tocmai m-a parasit un XML 703. Urmeaza probabil un BassPro Microlite, un St.Croix Wild River, un Lamiglas G1215 (de asta inca nu sunt convins).
Dar toate la timpul lor. Inca le mai pipai si iar le descopar calitatile care mi-au placut cand le-am luat... Pe urma stau si numar de cate ori le-am scos la peste anul trecut si-mi dau seama ca-i pacat de ele. E greu, dom'le

si dak il scoti la vanzare ST.Croix wild river cam la ce bani pica?Musti scrie:Urmeaza...