Matagi TR76
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Re: Matagi TR76
Mul?umesc de aten?ionare. Sincer.
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Momentan retrag oferta , pân? la l?murirea situa?iei.
- crapmaniacul
- veteran

Poti fi linistit, lanseta este ceea ce trebuie, e serios omul, te lamureste complet cand se intoarce in Buc. Numai bine.Gabor Gabriel scrie:Momentan retrag oferta , pân? la l?murirea situa?iei.
salut
eu nu sustin ca D-nul GeorgeBorza e neserios ! si nici nu doresc sa-i stric vanzarea ...
sustin doar in continuare ca lanseta din imagine este conceputa de prietenul meu si e la baia mare. la data respectiva am conceput 2 lansete si Andrei ne-a trimis pozele inainte de a le posta in galeria lui. ( acum galeria e schimbata dar atunci poza se intitula st.croix tema gold )
tot ce e posibil ca D-nul sa fi Borza sa-si fi comandat o lanseta conceputa cu aceleasi componente pe un blank Matagi, daca e asa probabil lanseta arata la fel si sint sigur ca va posta o fotografie reala.
cu respect
dan
eu nu sustin ca D-nul GeorgeBorza e neserios ! si nici nu doresc sa-i stric vanzarea ...
sustin doar in continuare ca lanseta din imagine este conceputa de prietenul meu si e la baia mare. la data respectiva am conceput 2 lansete si Andrei ne-a trimis pozele inainte de a le posta in galeria lui. ( acum galeria e schimbata dar atunci poza se intitula st.croix tema gold )
tot ce e posibil ca D-nul sa fi Borza sa-si fi comandat o lanseta conceputa cu aceleasi componente pe un blank Matagi, daca e asa probabil lanseta arata la fel si sint sigur ca va posta o fotografie reala.
cu respect
dan
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Am luat azi K2. pentru cr?ciun.
M? opresc anul ?sta.
M? opresc anul ?sta.
- crapmaniacul
- veteran

Pozele au sosit:

si

si

buna
intr-adevar lanseta seamana
dar nu e aceeasi !
in pozele de prezentare ( pagina 1) priviti manerul . nu are matisaj linga winding check
in poza prezentata de D-voastra ambele winding check-uri sint marginite de matisaje
numai bine
dan
intr-adevar lanseta seamana
dar nu e aceeasi !
in pozele de prezentare ( pagina 1) priviti manerul . nu are matisaj linga winding check
in poza prezentata de D-voastra ambele winding check-uri sint marginite de matisaje
numai bine
dan
cum ziceam ..... e plin de ei .....salaul scrie:Cati bagatori de seama ti-au trimis mesaje private ?
am 33 de bile albe
-
georgeborza
- veteran

De actualitate.....negociabil......
-
georgeborza
- veteran

...1300 ron...