MA POATE AJUTA CINEVA ??

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Marciano
utilizator constant
utilizator constant

Re: MA POATE AJUTA CINEVA ??

Mesaj de Marciano » 15 Apr 2016, 18:59

Hai sa ne facem conturi noi si sa cersim scule! E strict parerea mea si trebuie tratata ca atare! Respect deciziile donatorilor.
Pisces natare oportet

Marciano
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Marciano » 15 Apr 2016, 19:28

Baiatul asta nu imi inspira deloc incredere. Mai si face dublu post la rubrica DONATII. Baietas, acolo se fac donatii, nu se cerseste. Dupa ce ai primit cateva impulsuri de la niste useri cu state vechi pe site ai prins curaj, tu acel baietas de 15 ani din BC. A zis omul ca iti cumpara ceva de pe FORUM de la alt vanzator in 200 ron si tu hop sari calu si bagi direct link de la TF cu o lanseta de 195. Ma mir ca nu ai pus ceva la 199. Se vede de la o posta ca tu cauti ceva anume. Nu inspiri deloc incredere. Iti faci cont nou, ceri intr-o parte si alta, pui linkuri, in fine. Fiecare face ce vrea, aici ma refer la donatori. A iesit ceva scandal cu cel dinaintea ta care a primit donatii din partea multor useri (dar macar acel baiat inspira incredere si chiar si acum s-a dovedit ca a fost sincer). Eu vreau sa ma insel in privinta ta dar parerea mea e cu totul alta si am enumerat multe puncte sensibile. Repet, donatorii fac ce vor ca doar nu le ia nimeni din buzunar nimic. Mai frumos ar fi ca cei cu inima mare si respect ca sunt foarte multi pe acest forum care vor sa ajute, sa faca asa numitele fapte bune direct cu persoana in cauza (lasam la o parte sutele de km distanta). Repet, e foarte usor sa-ti faci cont nou si sa cersesti. Succes baieti, faceti fapte bune acum inainte de sarbatori!
Pisces natare oportet

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 15 Apr 2016, 19:56

In privinta lansetei ... eu nu ma pricep in materie de lansete pentru spinning si i-am cerut parerea domnului adelin in privire cu o lanseta . Normal ca domnul adelin nu o sa stea sa caute prin anunturile de pe forum sa imi gaseasca mie lanseta .. asa ca mi-a dat un link cu o lanseta buna care se incadra in banii pe care domnul respectiv piate sa ma ajute

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 15 Apr 2016, 20:23

Si nu inteleg reactia aceasta . Domnii de pe forum vor sa ma ajute nu sa imi faca rau ..

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 15 Apr 2016, 23:33

Narcisbogdan scrie:Cineva m-a indrumat spre asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38118.html .. puteti sa mi-o luati pe aceasta ?

Incerc sa ti-o cumpar dimineata.
elev pescar

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 15 Apr 2016, 23:40

Am aruncat o privire pe totalfishing si se pare ca nu exista plata online. Nu am mai folosit niciodata siteul pentru comenzi si se pare ca mi-am prins urechile.
@Adelin sau @Adi (odoctee) ne ajutati voi cu lanseta asta? Nu sunt in tara si nu am cum sa fac plata, poate aveti vre-o adresa de paypal unde sa trimit suma si apoi sa o comandati?
elev pescar

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 16 Apr 2016, 07:30

eu la t.f platesc online,faci comanda,scrii la observatii ca doresti fact.proforma.apoi te suna o doamna iti emite factura proforma,platesti,trimiti confirmarea ca ai platit si pleaca coletul.Simplu dar poate dura si 1 saptamana.

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 16 Apr 2016, 08:50

Pentru un site cu traditie cum e TF mi se pare o tampenie, sa nu ai o modalitate de plata cu cardul/paypal.
Prin alte parti pana si parcarile publice au siteuri pentru rezervari si plati in avans.
elev pescar

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 16 Apr 2016, 11:56

Am cautat si eu si se poate face plata online in contul firmei ...

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 16 Apr 2016, 11:58

Narcisbogdan scrie:Am cautat si eu si se poate face plata online in contul firmei ...

Cred ca am spus, plata cu cardul sau paypal. Nu am cum sa transfer bani in conturi.
Vezi ca ti-am trimis un e-mail mai devreme.
Daca nu e zor vineri pe 22 ajung acasa si o sa te sun.
elev pescar

Închis