Buna .
Va rog sa ma ajutati care poate si care stie de unde as putea sa fac rost de niste puiet de lin sau macar cativa pesti "LIN". PLATESC BINE
Daca ar fi undeva pe la botosani ar fi minunat .Si inca ceva :puiet de crap si fitofag cat mai mic daca este posibil .
Multumesc
LIN-ul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Buna Marcel
Te rog fa cumva sa pot sa intru si eu in posesia unui numar de telefon sau mail sau sa vb cu cineva daca zici tu ca sunt branconieri.
Cum pot sa stabilesc o zi de intalnire sau poate sti numarul .stiu ca nu poti da nr aci , dar numai sa stiu cum sa fac .Sunt din jud Suceava ;nu ar fi o problema ca ajung eu la botosani , numai sa nu vin degeaba .MS foarte fain
asta este adresa de mail in cazul in care vreti sa luati legatura direct cu mine : mihaib20@yahoo.com
Te rog fa cumva sa pot sa intru si eu in posesia unui numar de telefon sau mail sau sa vb cu cineva daca zici tu ca sunt branconieri.
Cum pot sa stabilesc o zi de intalnire sau poate sti numarul .stiu ca nu poti da nr aci , dar numai sa stiu cum sa fac .Sunt din jud Suceava ;nu ar fi o problema ca ajung eu la botosani , numai sa nu vin degeaba .MS foarte fain
asta este adresa de mail in cazul in care vreti sa luati legatura direct cu mine : mihaib20@yahoo.com
-
- senior
Nu te pot ajuta cu numere de telefon...eu am cam renuntat la pescuit din barca pe baraj, tocmai din cauza braconierilor si a densitatii plaselor....cel mai bine mergi intr-o zi pe malul barajului si incerci sa vorbesti cu localnicii care sunt la pescuit....te pun ei in legatura...sau cu ciobanii din zona, in vara erea un cioban care spunea ca are comanda de niste stiuci de la un calugar si baga si el o plasa....
Nu e asa departe de Suceava, si se merita drumul....

Nu e asa departe de Suceava, si se merita drumul....