LIN-ul

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaib28
utilizator nou
utilizator nou

LIN-ul

Mesaj de mihaib28 » 05 Noi 2009, 13:01

Buna .
Va rog sa ma ajutati care poate si care stie de unde as putea sa fac rost de niste puiet de lin sau macar cativa pesti "LIN". PLATESC BINE
Daca ar fi undeva pe la botosani ar fi minunat .Si inca ceva :puiet de crap si fitofag cat mai mic daca este posibil .
Multumesc

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 05 Noi 2009, 13:39

In zona Botosani cred ca ai gasi pe la braconierii de pe barajul de la Ionaseni, i-am vazut scotand cu setcile multi lini cat palma si mai mari...cred ca te-ai intelege cu ei destul de ieftin....pentru crap si fito cauta pe la fermele de profil (Dracsani, Hanesti, Mileanca, Costesti)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Noi 2009, 15:20

Cred ca mai sunt cativa in acvariu la Constanta...dar nu sunt sigur! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

mihaib28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihaib28 » 05 Noi 2009, 15:54

Buna Marcel
Te rog fa cumva sa pot sa intru si eu in posesia unui numar de telefon sau mail sau sa vb cu cineva daca zici tu ca sunt branconieri.
Cum pot sa stabilesc o zi de intalnire sau poate sti numarul .stiu ca nu poti da nr aci , dar numai sa stiu cum sa fac .Sunt din jud Suceava ;nu ar fi o problema ca ajung eu la botosani , numai sa nu vin degeaba .MS foarte fain
asta este adresa de mail in cazul in care vreti sa luati legatura direct cu mine : mihaib20@yahoo.com

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 05 Noi 2009, 16:35

Nu te pot ajuta cu numere de telefon...eu am cam renuntat la pescuit din barca pe baraj, tocmai din cauza braconierilor si a densitatii plaselor....cel mai bine mergi intr-o zi pe malul barajului si incerci sa vorbesti cu localnicii care sunt la pescuit....te pun ei in legatura...sau cu ciobanii din zona, in vara erea un cioban care spunea ca are comanda de niste stiuci de la un calugar si baga si el o plasa....:D
Nu e asa departe de Suceava, si se merita drumul....

Scrie răspuns