LICITATIE LAMIGLAS G1000

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

candreir
senior
senior

Re: LICITATIE LAMIGLAS G1000

Mesaj de candreir » 11 Feb 2015, 16:31

O lanseta foarte buna pentru pescuitul pe dunare sau rauri mari. Vanzator super serios. :respekt:

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 11 Feb 2015, 18:52

F&H scrie:"lau-bau" ma surprinzi pt a doua oara!! Cu prima ta postare mi-ai dat impresia ca vrei sa-mi strici topicul din fasha, tu, un veteran aici si mai mult,....banatean serios!!! Sunt sincer onorat de oferta/postarea ta!!! Ma bucur ca si tie iti place batul! NU are defecte de fabricatie gen vârf strâmb sau inele plecate. Manerul are lungimea care trebuie asa ca cine are 1.75-1.90m o sa aibă senzatia de custom. L-am luat o data pe Sarulesti sa vad exact cum este si am vazut ca duce cum scrie pe el.Am pus 4x14gr si apoi 5x14gr jiguri si se comporta excelent,eu zic ca moderat-fast. La 21,28 si 42 fast. Am pus si mai jos si o dadea in x-fast. Aveam un jig de 9gr cu guma pe el si l-am băgat si pe ala la apa încercând sa dau serios.Ma minunam va il simtea si se comporta aproape de adevăr si cum visam eu asa la ce bun o sa fie la Dunăre, a dat un biban la kil si pot sa zic ca lucra vârful de parca aveam Steezul in mana(ma rog,exagerez putin). La plecare am atârnat de el TN50/60 si era ce trebuie,am mai băgat si un vobler dolofan si tot ok.
Motive vânzare : Ma-am sucit la din doua bucati si asta este ultimul one pice, nevoie de bani pt altele, nu îmi place ca este ceva mai butucanos decât japonezele sau L.Elite si parca Stella e prea finuta pt el.Stella care nu o mai am(deocamdată) l Se echilibreaza bine cu muli de 260-310gr. Un sic pe vârf ar fi ok. Am facut pozele dar mai greu cu postarea. Cine ma ijura pt partea scrisa sa nu uite ca suntem pe forum la relaxare/caterinca si ... socializare.Si nu stau nici rau cu timpul :lol:
Ce sa inteleg ca ai pescuit cu un fel de taparina din jiguri ???? Ce pescuit mai e si asta ????
Oricum lanseta nu e ce vreau, am vazut una astazi in Tm si e mult prea puternica pentru nevoile mele.
Caut ceva puternic, cu rezerva dar permisiv pe varf si sa dau cu x jiguri nu se pune problema....
In consecinta nu ma mai intereseaza si imi retrag oferta.
Spor

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 11 Feb 2015, 19:56

Aveam jiguri de max 14gr in trusa si le-am agatat cate doua sau mai multe va sa vad exact ce si cum!!!
Nu vreau sa cred ca ai inteles tampeniile cu pescuitul la taparina,o iau drept ... "caterinca" .Dar care spune tot.
Fără "lau_bau" revenim la 460 oferta lui "TournamenT" si continuam pana la 21:00

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 11 Feb 2015, 21:17

Userul "TournamenT" este câstigatorul licitatiei cu oferta de 460Ron!
Se poate inchide

Scrie răspuns