Licitatie: 3 Bellydog Cormoran/7cm si 1/5cm+4 spinnerbait
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Licitatie: 3 Bellydog Cormoran/7cm si 1/5cm+4 spinnerbait
Dupa cum spune si titlul,deschid o licitatie ce se va termina vinerea viitoare,pt. un pachet format din 3 voblere Cormoran Bellydog de 7cm=culorile clown,silver si yellow/orange+ 1 de 5 cm=cel fosforescent,iar spinnerbaiturile sunt unicat,custom choice,hand-made,numai din materiale de supercalitate=sarma de inox de 1,2 sau 1,5mm,bullet de Pb. Cormoran,inele despicate si varteje tot Cormoran,palete diverse americane,ca si skirturile,iar acele sunt South Bend pt. apa sarata. Pt. ca pe pachet am primit deja o oferta in privat de 260lei+transportul,licitatia va incepe de la aceasta suma. Cea mai mare oferta va castiga,si va primi si 2bonusuri de la mine. Tel.: 0733011405 sau 0756236452. Poze la: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/13902011480/ .Starea voblerelor este exceptionala.iar spinnerbaiturile noi-noute.
TOT RESPECTUL !!!
Re: Licitatie: 3 Bellydog Cormoran/7cm si 1/5cm+4 spinnerbai
Salutari, daca desfaci pachetul ma intereseaza 2 bellydig, 1 de 5 si 1 de 7.
Io zic ca trebuia sa accepti oferta omului. E mai mult decat onesta.
La asta ma gandeam si eu.dancostea scrie:Io zic ca trebuia sa accepti oferta omului. E mai mult decat onesta.
Dupa cum spune si anuntul,am deja oferta de 200+tr. numai pe voblere,dar trebe sa dau si spinnerbaiturile...care sunt unicat,hand-made si custom-choice. Oricum sunt in discutii deja la 300 pachetul si daca omul se hotareste,ii fac spinnerbaiturile cum vrea si-o sa va pun niste poze ca sa vedeti ce I-am facut...Bineinteles ca dac-apar oferte mai bune pana la final,castiga cine da mai mult.
TOT RESPECTUL !!!
Fain! Deja sunt curios ...Daca mai creste pretul lor ,poate le vand si euam deja oferta de 200+tr. numai pe voblere
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cod: Selectaţi tot
Mersi,la fel. Va rog,discutiile adiacente pe privat,mersi.Zamfi scrie:Fain! Deja sunt curios ...Daca mai creste pretul lor ,poate le vand si euam deja oferta de 200+tr. numai pe voblereTot vreo 3 bucati. Spor la vanzare
TOT RESPECTUL !!!
Va mai devein disponibil peste 3 zile si unul Red Head de 5cm.roly scrie:Dupa cum spune si titlul,deschid o licitatie ce se va termina vinerea viitoare,pt. un pachet format din 3 voblere Cormoran Bellydog de 7cm=culorile clown,silver si yellow/orange+ 1 de 5 cm=cel fosforescent,iar spinnerbaiturile sunt unicat,custom choice,hand-made,numai din materiale de supercalitate=sarma de inox de 1,2 sau 1,5mm,bullet de Pb. Cormoran,inele despicate si varteje tot Cormoran,palete diverse americane,ca si skirturile,iar acele sunt South Bend pt. apa sarata. Pt. ca pe pachet am primit deja o oferta in privat de 260lei+transportul,licitatia va incepe de la aceasta suma. Cea mai mare oferta va castiga,si va primi si 2bonusuri de la mine. Tel.: 0733011405 sau 0756236452. Poze la: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/13902011480/ .Starea voblerelor este exceptionala.iar spinnerbaiturile noi-noute.
TOT RESPECTUL !!!
s-au vandut se poate inchide.
TOT RESPECTUL !!!
Rog admin. sa inchida topicul.
TOT RESPECTUL !!!