prietene- tot respectul pentru mesaj si avizare .
dar, asa cum spun si colegii GIPO e in faliment si in reduceri "drastice" de mai bine de 1 an .
Am cumparat diverse in ultimele luni - OK . ATENTIE insa la fire - am cumparat textil (o poala de bani la reducere , adica 160 ron , dar sunt vechi-putrede ....
Lichidare stock gipo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- rapitorul coniac
- utilizator constant
- stefanflorin
- veteran
Re: Lichidare stock gipo
Aia chiar si cu "reducerile" astea de lichidare tot fac profit si tot va fac de bani. Parerea mea e ca acest "faliment" e un mare bullshit. Magazinul se pare ca e "up and running" de mai bine de un an. Eu nu cred ca GIPO avea stocuri atat de mari la produse vandabile ca sa vi le dea voua acum pe "moca", iar pe ciurucuri nimeni nu se bate. Nu vad cum un magazin falimentar rezista un an pe piata cand chiria acolo e o caruta de bani, angajatii nu stau pe gratis, iar marfa nu pica din cer. Ma surprinde...sincer!
Urasc atarnatorii!
Avea ceva boem magazinul Gipo de la gara
Prin 2003-2004 lebada statea in chirie pe langa Gara de Nord(deasupra unui sex shop
) ... petreceam multe nopti prin zona ... magazinul Gipo era singurul magazin cu geamuri curate si luminate noaptea de pe-acolo ... era un contrast sublim intre magazinul ala si fauna aborigena nocturna de pe langa gara(adica curve, boschetari si aurolaci)
De la magazinul acela mi-am luat prima mulineta mai mulineta(un Stradic care a costat vreo 9 milioane prin 2004) ... acolo mi-am luat si prima teapa in materie de lansete(un Antares M)
... dar tot de acolo mi-am luat primul mono cu adevarat bun(Gamakatsu G-Line rola verde si patrata) ... de la Gipo imi luam si ancore Gamakatsu(cele argintii aveau un otel superb) ...
Giusca avea niste adaosuri nesimtite, dar uneori, erau niste oferte bunicele(in special vara) ... prin 2007(sau 2008 nu sunt 100% sigur) o Stella FD 2500 costa 12.7 meleoane la Gipo ... si acum imi pare rau ca n-am luat una atunci
Incepu sa moara dupa ce au deschis magazinul ala de langa Cora Pantelimon ... cred ca acolo am vazut prima data oscilantele din Ag masiv(un Doli de 22g costa aproape 2 meleoane parca) ... nimeni nu-si imagina ca o sa ne loveasca recesiunea in halul asta ... pana si Basescu intreba retoric pe la tv: „Care criza? In Romania nu e criza.”
Mi-am dat seama ca Gipo scartaie cand redusesera oscilantele din Ag masiv cu vreo 50% si Stradicurile FB costau sub 500 lei
Imi luai un Technium FA si niste plicuri de Miss Shad(pe vremea aia nu scria Delalande pe ele) ... fu ultimata data cand am cumparat ceva de la Gipo ... incepuse deja toamna lui 2008 ...
Cu toate ca magazinele mele de suflet din Bucuresti au fost Drill si Aquamania, Gipo a avut farmecul lui
Pacat ca unii inca mai storc starvul unui brand care merita o moarte curata si demna ...
21 noiembrie 2006
http://www.businessmagazin.ro/actualita ... ac-1007519
P.S. mai e stiuca aia prafuita si uscata in vitrina?
Prin 2003-2004 lebada statea in chirie pe langa Gara de Nord(deasupra unui sex shop

De la magazinul acela mi-am luat prima mulineta mai mulineta(un Stradic care a costat vreo 9 milioane prin 2004) ... acolo mi-am luat si prima teapa in materie de lansete(un Antares M)

Giusca avea niste adaosuri nesimtite, dar uneori, erau niste oferte bunicele(in special vara) ... prin 2007(sau 2008 nu sunt 100% sigur) o Stella FD 2500 costa 12.7 meleoane la Gipo ... si acum imi pare rau ca n-am luat una atunci

Incepu sa moara dupa ce au deschis magazinul ala de langa Cora Pantelimon ... cred ca acolo am vazut prima data oscilantele din Ag masiv(un Doli de 22g costa aproape 2 meleoane parca) ... nimeni nu-si imagina ca o sa ne loveasca recesiunea in halul asta ... pana si Basescu intreba retoric pe la tv: „Care criza? In Romania nu e criza.”

Mi-am dat seama ca Gipo scartaie cand redusesera oscilantele din Ag masiv cu vreo 50% si Stradicurile FB costau sub 500 lei

Cu toate ca magazinele mele de suflet din Bucuresti au fost Drill si Aquamania, Gipo a avut farmecul lui

Pacat ca unii inca mai storc starvul unui brand care merita o moarte curata si demna ...
21 noiembrie 2006
http://www.businessmagazin.ro/actualita ... ac-1007519
P.S. mai e stiuca aia prafuita si uscata in vitrina?
Este stiuca tot acolo in vitrina Bogdan
in curand o s-o puna si pe Maria in vitrina
ca tot o stiuca e si ea, ''mananca'' angajatii
in legatura cu falimentul ...... de vreo 3-4 ani se zvoneste, dar Gemisa de care apartine Egibo(retail Gipo),Optiblu,Miniblu,Oxigen Plus,FMS etc etc nu cred ca v-a lasa sa se intample asa ceva, insusi directorul general pe vremea cand lucram la ei imi spunea ca Gipo de la Gara de Nord este ''Regina'' si stati linistiti ca are vanzari de nici nu va trece prin cap, daca nu e chiar primul in top cel putin la vremea aia, acum probabil este Totalfishing!!!
Reduceri au avut tot timpul pentru ca isi permit si enumar doar cateva din ce imi mai aduc aminte de pe vremea cand lucram acolo prin 2010:
- Stelute la 1000 RON - multi spuneau ca sunt facaturi
- Infinity Q 2000 si 3000 cumparai una si cealalta era la jumatate, a fost bataie pe ele 900 parca + 450 a doua, te combinai cu un alt pescar si scoteai mulineta la 675 RON
- Iar la crap nu are rost sa mai spun de betele de la Shimano Tribal ce oferte au fost sau la naluci practic au fost multe mocaciuni s.a.m.d
Gipo isi permite orice cat timp apartine de Gemisa Investments iar cat timp director general este Dragos Rosca care este un corporatist si un om de afaceri de top nu ''fost tarabagiu'' cum sunt multi patroni de magazine mari de la noi Gipo va trai mult si bine!!! Iar chiria de acolo este alta poveste mai confidentiala de pe vremea Giusca si Popa

Reduceri au avut tot timpul pentru ca isi permit si enumar doar cateva din ce imi mai aduc aminte de pe vremea cand lucram acolo prin 2010:
- Stelute la 1000 RON - multi spuneau ca sunt facaturi

- Infinity Q 2000 si 3000 cumparai una si cealalta era la jumatate, a fost bataie pe ele 900 parca + 450 a doua, te combinai cu un alt pescar si scoteai mulineta la 675 RON
- Iar la crap nu are rost sa mai spun de betele de la Shimano Tribal ce oferte au fost sau la naluci practic au fost multe mocaciuni s.a.m.d
Gipo isi permite orice cat timp apartine de Gemisa Investments iar cat timp director general este Dragos Rosca care este un corporatist si un om de afaceri de top nu ''fost tarabagiu'' cum sunt multi patroni de magazine mari de la noi Gipo va trai mult si bine!!! Iar chiria de acolo este alta poveste mai confidentiala de pe vremea Giusca si Popa

- stefanflorin
- veteran
am fost azi pe la ei si mi-am luat niste fire si agrafe
au fire mono si florocarbon foarte bune, gamakatsu, berkley, tornado la preturi mokangeala
am luat g line gamakatsu-japan , rola de 1855m cu vre 17 lei, sa-mi ajunga la stiuca vreo 20 de ani
))
mai au liguri profiblinker si panther martin , bune la pret
in rest cateva jachete hillman, pt cei care poarta de camuflaj
la lansete si mulinete de rapitori bate vantul
au fire mono si florocarbon foarte bune, gamakatsu, berkley, tornado la preturi mokangeala
am luat g line gamakatsu-japan , rola de 1855m cu vre 17 lei, sa-mi ajunga la stiuca vreo 20 de ani

mai au liguri profiblinker si panther martin , bune la pret
in rest cateva jachete hillman, pt cei care poarta de camuflaj
la lansete si mulinete de rapitori bate vantul
pescar particular