Lichidare debara...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
Scad pretul lu' silver zander elite la... jumatate, dar nu pt multa vreme asa... pana cand ma hotarasc sa il refac pt mine.
In "concluzie" pretul la gramada este de: 155 de lui + transportul (desi mie imi convine mai mult sa le dau in bucuresti si sa nu fie de dat bani pe transport).
Numai bine!
Scad pretul lu' silver zander elite la... jumatate, dar nu pt multa vreme asa... pana cand ma hotarasc sa il refac pt mine.
In "concluzie" pretul la gramada este de: 155 de lui + transportul (desi mie imi convine mai mult sa le dau in bucuresti si sa nu fie de dat bani pe transport).
Numai bine!
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
Dupa patru luni fac ultima strigare la anuntul acesta:
Tot ce am zis ca a ramas ... pretul la gramada este de: 140 de lei(ron) + transportul (desi mie imi convine mai mult sa le dau in bucuresti si sa nu dati bani pe transport).
Sper ca apreciati ca platesc graba de a cumpara echipament foarte scump
De murdarit debaraua, o murdaresc cu consumabile si piese (rare)... momentan
Numai bine!
Dupa patru luni fac ultima strigare la anuntul acesta:
Tot ce am zis ca a ramas ... pretul la gramada este de: 140 de lei(ron) + transportul (desi mie imi convine mai mult sa le dau in bucuresti si sa nu dati bani pe transport).
Sper ca apreciati ca platesc graba de a cumpara echipament foarte scump

De murdarit debaraua, o murdaresc cu consumabile si piese (rare)... momentan

Numai bine!
-
- veteran
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
- Petru B.GD.N
- senior
Ionut the carp scrie:cine face blank-ul silver zander? si ultimul pret pentru el.
silver elite era o ... lanseta de spin, actiune moderata, argintie, cu mandrina de aluminiu execrabil finisata ca te puteai zgaria in ea si distribuita de ... GIPO. Pretul ei era undeva pe la 150-200 lei, nu mai tin minte, a fost acum vre-o 2-3 ani.rookie4ever scrie: Sper ca apreciati ca platesc graba de a cumpara echipament foarte scump![]()
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
@Petru B.GD.N
1-am uitat sa sa pun o virgula, dupa "echipament" va rog sa ma scuzati:"Sper ca apreciati ca platesc graba de a cumpara echipament , foarte scump" (nu am inca posibilitatea sa imi achizitionez echipament scump)
2- eu unul am primit-o, dar tin minte ca era undeva in jurul a 300 de lei
3- 130 de lei pt 3 lansete, adevarat nepretentioase, care nu cred ca se mai fabrica si care au fost extrem de putin sau deloc pescuite, pret nebatut in cuie... eu zic ca am fost inteles gresit.
Apropos de virgula, pt care imi cer inca o data scuze, ma gandesc ca daca a starnit confuzii si, probabil o mica controversa, intr-un anunt ce ar fi facut in Biblie
Numai bine!
@Petru B.GD.N
1-am uitat sa sa pun o virgula, dupa "echipament" va rog sa ma scuzati:"Sper ca apreciati ca platesc graba de a cumpara echipament , foarte scump" (nu am inca posibilitatea sa imi achizitionez echipament scump)
2- eu unul am primit-o, dar tin minte ca era undeva in jurul a 300 de lei
3- 130 de lei pt 3 lansete, adevarat nepretentioase, care nu cred ca se mai fabrica si care au fost extrem de putin sau deloc pescuite, pret nebatut in cuie... eu zic ca am fost inteles gresit.
Apropos de virgula, pt care imi cer inca o data scuze, ma gandesc ca daca a starnit confuzii si, probabil o mica controversa, intr-un anunt ce ar fi facut in Biblie

Numai bine!
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant