Lemne si plastice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Lemne si plastice
Vand voblerele din pozele pe care o sa le posteze gogol cel tarziu maine. Pretul pentru fiecare pachet: 100 de lei, transport inclus prin posta romana.
Detalii si altele pe MP.
Detalii si altele pe MP.
-
- veteran
Re: Lemne si plastice
Mersi Gogol. Detalii pe MP tuturor celor interesati.
Noi marea majoritate, neatinse de dintii pestilor, multe nu au vazut nici apa. Ancorele originale, cu care le-am cumparat.
Noi marea majoritate, neatinse de dintii pestilor, multe nu au vazut nici apa. Ancorele originale, cu care le-am cumparat.
-
- veteran
Poza 1: doua Spro BBZ si un Dorada de 11 cm.
Poza 2: Salmo Slider de 12 cm (3) si unul de 10 cm, floating toate.
Poza 3: 3 Zalturi de 14 cm si o imitatie de Zalt.
Poza 4: Savage Gear sinking, Abu Garcia Rocket Jerk, Dorado Floating de 7 cm, Dorado Sinking de 7 cm, Strike Pro Baby Buster de 10cm, Cormoran King of Jerk.
Poza 5: Tubertini, Cormoran, Dorado Imitatie stiuca, Rapala Tail Dancer 9 cm, Trabucco, Strike Pro, Dorado.
Poza 6: Chiar nu mai stiu ce sunt.
Preturi, dupa parerea mea, accesibile: 100 lei/pachet, marea majoritate nefolosite, fara sa prinda peste, cumparate din exces de zel
Poza 2: Salmo Slider de 12 cm (3) si unul de 10 cm, floating toate.
Poza 3: 3 Zalturi de 14 cm si o imitatie de Zalt.
Poza 4: Savage Gear sinking, Abu Garcia Rocket Jerk, Dorado Floating de 7 cm, Dorado Sinking de 7 cm, Strike Pro Baby Buster de 10cm, Cormoran King of Jerk.
Poza 5: Tubertini, Cormoran, Dorado Imitatie stiuca, Rapala Tail Dancer 9 cm, Trabucco, Strike Pro, Dorado.
Poza 6: Chiar nu mai stiu ce sunt.
Preturi, dupa parerea mea, accesibile: 100 lei/pachet, marea majoritate nefolosite, fara sa prinda peste, cumparate din exces de zel

-
- veteran
La cerere se pot da si individual sau reconfigura pachetele, cu modificarile de pret aferente (daca e cazul).
-
- veteran
Pachetul 4 s-a dat. Abu garcia Rocket a fost schimbat cu Zaltul din dreapta sus din pachetul 3. Restul valabile.
-
- veteran
-
- veteran
95 lei/pachet. Voblerele noi, nefolosite, scoase doar din cutii si puse in trusa.
-
- utilizator nou
Salut, ma intereseaza sa imi faci un pret pentru voblerele din poza 2 si poza 3, sliderele si zalturile...dar cu transport prin curier...platesc in avans pe card daca ne intelegem...astept un raspuns, multumesc.
Adresa mea de mail e alin_za_man@yahoo.com
Adresa mea de mail e alin_za_man@yahoo.com