Lansete vintage

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

ssfisher
veteran
veteran

Lansete vintage

Mesaj de ssfisher » 19 Sep 2015, 21:26

Ofer spre vanzare doua lansete vintage Lamiglas cumparate din S.U.A. pentru un proiect mai vechi al meu, la care intre timp, dupa cate se poate vedea, am renuntat :D . Ambele lansete “joaca” in categoria ultra-usoara, au mandrine reglabile si un montaj invechit al inelelor, astfel ca pentru o folosire optima apreciez ca fiind imperios necesara schimbarea inelelor.
Imagine
Dar sa le luam pe rand: Prima lanseta este un Lamiglas din seria G1000 model GS5UL cu urmatorele specificatii: lungime de 5’, line wt.1-4 lb., lure wt.1/16-1/4 oz, greutate proprie 2 oz., "Handcrafted in U.S.A."
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
A doua lanseta este un Lamiglas model GUL601- “Made in U.S.A.”-pentru un anume J.C.Alexander avand urmatorele date tehnice trecute pe cotor: 5’, Bl.wt.13/16oz, 4-6# Test, lure wt.1/16-1/4 oz.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Deoarece nu ma pricep sa evaluez in mod obiectiv aceste lansete, astept ofertele celor interesati pe MP sau mail.

ssfisher
veteran
veteran

Re: Lansete vintage

Mesaj de ssfisher » 19 Sep 2015, 21:41

De asemenea, pentru a nu deschide un topic nou, ofer aici spre vanzare si o lanseta de fly care apartine unui prieten care nu are cont pe rapitori.ro. Pe cotorul lansetei nu scrie absolut nimic, asa ca nu stiu ce clasa este singurele aspecte pe care le pot comunica ar fi ca lanseta are lungimea de 229 cm, este din trei tronsoane si are urmatoarea inelare: pe primul tronson (cel cu mandrina) are un singur inel cu pastila , pe tronsonul din mijloc are doua inele gen Recoil, iar pe tronsonul de varf are 3 inele, tip snake. Imbinarea dintre tronsoane se face prin ferule metalice de genul celor folosite si la lansetele de spin mai vechi. Lanseta este din bambus construit cu matisaje foarte dese (aprox. din 5 in 5 cm). Modul de construire a acestor lansete l-am vazut si eu prima data urmarind aces filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=jHFYho3k-Bw
Cam acestea ar fi toate amanuntele pe care le cunosc despre lanseta asa ca va rog nu-mi cereti mai multe detalii deoarece fly fishing-ul este limba straina pentru mine.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ca si in cazul lansetelor de spin astept ofertele eventualilor colectionari pe MP sau mail.

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 20 Sep 2015, 17:13

Am uitat sa precizez ca cele doua Lamiglas-uri sunt dintr-o bucata.

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 21 Sep 2015, 14:22

Accept si unele variante de schimb cu o mulineta Shimano Stradic 1000 FI sau un XML, modelul vechi, cu putere MH-H, bineinteles cu diferenta de bani din partea mea.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 21 Sep 2015, 19:15

Alte schimburi nu te intereseaza?
Am o mulineta Okuma V system care sta degeaba, am trecut complet pe cast.
https://mulinete.wordpress.com/2011/12/ ... -v-system/ - asta este mulineta, dusa la curatat la Edy.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 21 Sep 2015, 20:10

horia flucus scrie:Alte schimburi nu te intereseaza?
Am o mulineta Okuma V system care sta degeaba, am trecut complet pe cast.
https://mulinete.wordpress.com/2011/12/ ... -v-system/ - asta este mulineta, dusa la curatat la Edy.
Merci de oferta.
Cunosc Okuma V system (cred ca este alaturi de Alumina, varful de gama in materie de spin al celor de la Okuma) Din pacate insa este mult prea mare si grea pentru ce caut eu, respectiv o mulineta cu raport de recuperare mare (de aceea m-am oprit la Stradic) pe care sa o imperechez cu o lanseta light pe care tocmai am achizitionat-o.
In afara de clasa light si eu folosesc exclusiv echipamentul de cast.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 21 Sep 2015, 20:26

Ai MP cu o propunere!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 22 Sep 2015, 06:57

horia flucus scrie:Ai MP cu o propunere!
Am raspuns pe privat.

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 23 Sep 2015, 13:55

ssfisher scrie:Accept si unele variante de schimb cu o mulineta Shimano Stradic 1000 FI sau un XML, modelul vechi, cu putere MH-H, bineinteles cu diferenta de bani din partea mea.
Tot ca variante de schimb m-ar mai interesa un Recon PHX-C766 sau eventual un blanc Phenix X11, bineinteles cu diferenta din partea mea.

ssfisher
veteran
veteran

Mesaj de ssfisher » 24 Sep 2015, 17:25

Lansetele sunt valabile atat la vanzare cat si la schimb.
Astept ofertele voastre pe MP sau mail.
Multumesc, :respekt:

Scrie răspuns