cred ca ai vrut sa zici...popartaibaru'...sau ai uitat deja....si nu inteleg ce treaba ai tu cu Buzaul ??crystianoo scrie:mai lasa-ne ma nene in pace,si tu esti heavy...cand pun gheara pe tine sa vezi ce iti fac partaibaru' prastie...cum spune o vorba de pe la Buzau...esti zabalos la gura?danielcocea scrie:beeiii...iti recomand , daca tot vinzi sculele astea de Dunare...sa te apuci de Ultralight...iti dau si om , sa te duci de exemplu pe Neajlov la clean....
.....aualeuuuu....cat dau pe voi.....va stiti voi care sunteti.......
![]()
![]()
......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lansete tunate pt Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- danielcocea
- veteran

- crystianoo
- veteran

Din popartaiber pot deriva multe ca partaiber,muiaibar,zabalaibar,curaibar,labaibar...etc
Si vis-a vis de Buzau am auzit eu ca se folosesc neste regionalisme smechere rau
Ps Si numai imi polua topicul cu prostii ca incerc sa vand si eu ceva marfa de calitate
,a apropo...
HAI LA BETE NEAMULE...am uitat sa adaug ca trasportul la bete este gratuit oriunde in tara
Si vis-a vis de Buzau am auzit eu ca se folosesc neste regionalisme smechere rau
Ps Si numai imi polua topicul cu prostii ca incerc sa vand si eu ceva marfa de calitate
HAI LA BETE NEAMULE...am uitat sa adaug ca trasportul la bete este gratuit oriunde in tara
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
- crystianoo
- veteran

- crystianoo
- veteran

Geologicul 4X4 2,58m 10-50g s-a dat anuntul ramane valabil pt thunderstick si pt Ryukon.
Cormoran Thunderstick 2,70m 40-120g inele fuji alconite 9 buc,mandrina fuji cu contact direct pe blank,maner pluta-400 ron.
Daiwa Ryukon Jigger 2,40m 21-42g,inele fuji alconite 8 buc,mandrina fuji,maner split grip eva-400 ron.
Betele arata impecabil au transport gratuit si sunt pescuite foarte putin fiecare.
Cormoran Thunderstick 2,70m 40-120g inele fuji alconite 9 buc,mandrina fuji cu contact direct pe blank,maner pluta-400 ron.
Daiwa Ryukon Jigger 2,40m 21-42g,inele fuji alconite 8 buc,mandrina fuji,maner split grip eva-400 ron.
Betele arata impecabil au transport gratuit si sunt pescuite foarte putin fiecare.
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
- crystianoo
- veteran

- crystianoo
- veteran

- crystianoo
- veteran

Reducere:
Cormoran Thunderstick 2,70m 40-120g,inele fuji alconite 9 buc,montaj fuji concept,mandrina fuji cu contact direct pe blank,maner pluta 390 ron
Daiwa Ryukon Jigger 2,40m 21-42g inele fuji alconite 8 bucati,maner split grip eva 390 ron
betele arata impecabil,foarte putin pescuite,trasport gratuit,poze la cerere!
Cormoran Thunderstick 2,70m 40-120g,inele fuji alconite 9 buc,montaj fuji concept,mandrina fuji cu contact direct pe blank,maner pluta 390 ron
Daiwa Ryukon Jigger 2,40m 21-42g inele fuji alconite 8 bucati,maner split grip eva 390 ron
betele arata impecabil,foarte putin pescuite,trasport gratuit,poze la cerere!
- crystianoo
- veteran