Lansete spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Lansete spinning

Mesaj de Musti » 28 Mar 2008, 22:51

Vand:
- Maver Skirt Ultrafine 2,40m 5-20gr - 300 lei
- Bass Pro Microlite MLT66ULS-2 - 6'6" 1/32-1/4oz 1-6 line Fast - 200lei
Ambele bete sunt in stare perfecta.

0726255344

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Mar 2008, 08:45

Bass Pro Microlite se poate clasifica in categoria ExUL, adica Extra Ultra lejer ?
ca vad ca are o plaja f.mare , 0.89-7 gr.
Cu ce greutate ai aruncat maxim cu ea ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Mar 2008, 09:49

Nu e un UUL. E UL. La Microlite UUL e varianta 1/64-1/8. Asta arunca linistit cele 7gr din capatul plajei. E drept ca nu l-am folosit cu voblere de 7gr, astea fiind prea mari pt. aplicatia la care folosesc eu un UL. Dar l-am testat cand l-am primit si am aruncat cu el fara probleme o oscilanta Berti Taifun nr.2, care e marcata ca avand 7gr. Am pescuit insa in mod curent cu un vobler Rapala CD 5, care are 5gr. Pe asta e o bucurie sa-l arunci cu Microlite-ul. La extrema cealalta, la microvoblere, cele mai mici naluci imi sunt niste voblere Dady care au sub 2cm lungime. Nu stiu greutatea, dar sunt foarte usoare. Microlite-ul le arunca onorabil si pe astea.
Dau BassPro-ul pt. ca mai am un St.Croix Avid AVS66ULF2 (1/32-3/16) cumparat de curand (din curiozitate, mai mult), pe care am dat o caciula de bani, asa ca nu are rost sa tin 2 bete UL. Prin comparatie, Avid-ul e ceva mai usor, dar si pare mai fragil. E normal, Microlite-ul fiind IM6 si cotat cu 2gr de aruncare mai mult decat Avid-ul. Actiunea este absolut comparabila. Ridicand cu amandoua in fir aceeasi greutate, lansetele flecteaza practic identic. Spatierea intre inele (Fuji Concept la ambele) e asemanatoare, cu o mica diferenta. Microlite-ul are inelul de plecare un nr. mai mare si e adus ceva mai spre mulineta, ceea ce, probabil, ii confera o rezerva de putere mai mare. Sper sa ma obisnuiesc cu manerul Avid-ului, care mi se pare usor prea scurt si subtire pt. mana mea. Din punctul asta de vedere dau un plus Microlite-ului, care are un maner ceva mai lung, mai gros si mult mai placut la tinut in mana. E de altfel si mult mai elaborat ca forma. Mandrina e de aluminiu.
In concluzie, acuma ca stiu despre ce e vorba, parerea mea e ca in nici un caz St.Croix nu pare a-si justifica pretul mai mult decat dublu. E drept, e un brand celebru, e Made in USA, are garantie pe viata, etc.
Eu am dat un ban, ca sa ma conving pe pielea mea. Bineinteles ca voi tine Avid-ul, daca tot l-am cumparat. Ar fi oricum mai greu vandabil decat Microlite-ul.
Asta-i...

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 30 Mar 2008, 00:19

De ce vinzi maver-ul ? Eu am unul si sunt multumit de el.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Mar 2008, 06:55

Ai sa razi, dar si eu sunt multumit de el :lol:
Am mai explicat la cealalta tentativa de a-l vinde de ce m-am hotarat sa ma despart de el: nu prea il mai folosesc. Din varii motive am ajuns sa am (mult) prea multe lansete de spinning. Nu le folosesc pe toate, asa ca m-am decis sa pastrez doar cele cu care pescuiesc in mod curent. Cum Maver-ul nu face parte dintre acestea, a ajuns la vanzare. Asta daca doreste cineva sa-l ia, avand in vedere ca il dau la un pret redus. Daca nu, nici o paguba. E o lanseta foarte buna. Poate i s-o intoarce vremea ei si voi reincepe sa o pescuiesc mai mult.

Scrie răspuns