Discutii pe MP sau email stangasebastian@yahoo.com.
1.Lanseta Daiwa Exceler 2,70m/50-100gr
Stare : noua avand manerul inca infoliat, husa textila originala inclusa
Caracteristici: Lungime: 2,70m din 2 segmente, lungime la transport: 140cm, putere de aruncare : 50-100gr, blank : carbon IM6, 8 inele titanium-oxide cu picior dublu, mandrina tubulara Fuji, maner de pluta, Greutate: 210gr
Pret : 299 lei

2.Lanseta Shimano Alivio AX270
Stare: Folosită foarte putin, din pacate nu mai am husa originala dar i-am confectionat eu o husa din material textil, care chiar daca nu arata prea "profi" cel putin protejeaza la transport lanseta si pe deasupra se si asorteaza cu matisajele albastre ale lansetei.

Caracteristici: Lanseta carbon cu lungimea totală de 2,7m, acţiune 15-45 g, putere MH, 2 tronsoane.
Pret: 59 lei

3.Lanseta Baracuda Carphatian
Stare: Folosita prezentand anumite urme normale de folosire (zgarieturi minore), spigotul de la primul tronson schimbat, husa originala inclusa
Caracteristici: lanseta carbon cu lungime 2,4 m, lungime transport 66 cm, 4 tronsoane, greutate 230 g, Casting Weight:15-35 g, 7 inele T-SIC, mandrina ascunsa,
Pret: 49 lei

4.Set Crivit lanseta si mulineta
Stare: Aproape nou
Prezentare: Lanseta telescopica cu lungime 210 cm, Casting Weight: 40g, Mulineta cu 2 tamburi avand fire de diferite grosimi si husa de transport.
Pret:69 lei