Vand urmatoarele lansete spinning:
1. Graphiteleader (OLYMPIC) NUOVO BOSCO GLNBS 602 UL (6'0" ; 1/32-1/4 ; 2-6lb) perfecta, doua buc, husa originala cartela, Fuji SIC.
Pret: 490 lei
2. Anglers Republic PALMS MOLLA Wide Shakin MSGS 66UL2XF StFocus ll (6'6" ; 0,8-5gr ; 2,5-6lb) perfecta,doua buc,husa originala plus documente autenticitate, Fuji SIC+TORZITE, duce si 8gr+guma corect.
Pret: 690 lei
3. Ocean Ruller ARTEMIS AR-76HT-P (7'6" ; 7-15gr) perfecta,doua buc,husa originala,Fuji SIC TITAN , aceea cea mai scumpa din gama ei.
Pret: 690 lei
Preturi fixe,poze WApp.
Tel: o721.044.221
Lansete spinning BOSCO, MOLLA, ARTEMIS
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Lansete spinning BOSCO, MOLLA, ARTEMIS
Pozitia 1. (Nuovo Bosco) NU MAI ESTE VALABILA
Pozitia 3 (OceanRuller-Artemis) NU mai este valabila.Lanseta a ramas intre prieteni.
Data viitoare nu mai puneti la vanzare pe forum.
Întreba?i prietenii prima dat? si pe urma postati....
Sunteti neserios si fara cuvant !!!!
Întreba?i prietenii prima dat? si pe urma postati....
Sunteti neserios si fara cuvant !!!!
LAU_BAU mi-ai trimis banii si nu ti-am dat obiectul??? Ti-am promis 100% ca ti-l dau? Ti-ai stabilit singur sa-l trimit cu ramburs...si poate nu am avut timp timp sau chef de asteptat bani,curieri sau de cautat tuburi transport.Bosco l-am retras ca sa ajunga la tine, desi cum iti spusesem corect era sa-l dau celui care ma contactase inaintea ta.Ti-am spus ca am si niste chestiuni de rezolvat care mi au consumat si timpu si cheful...
Consider c? sa comunic?m e destul de important si un mesaj chiar costa nimic plus ca toate cele ce le scrieti mai sus nu au fost discutate.
Cei ce v au contactat înaintea mea ?ti?i foarte bine c? nu erau hot?râ?i si unii mai mult întrebau. Eu v am zis din prima discu?ie chiar in ziua cand l ati postat ca il vreau 100%.
V am zis ca daca nu aveti timp de curier sau nu aveti tub sa duceti lanseta la Victor la care mai am o lanseta si va puneam banii in cont cand doreati....
Un mesaj chiar nu va costa nimic....
Cei ce v au contactat înaintea mea ?ti?i foarte bine c? nu erau hot?râ?i si unii mai mult întrebau. Eu v am zis din prima discu?ie chiar in ziua cand l ati postat ca il vreau 100%.
V am zis ca daca nu aveti timp de curier sau nu aveti tub sa duceti lanseta la Victor la care mai am o lanseta si va puneam banii in cont cand doreati....
Un mesaj chiar nu va costa nimic....