Lansete,mulinete,voblere -De vanzare-
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lansete,mulinete,voblere -De vanzare-
Geanta Rapala Sling Bag cu 2 cutii-110 lei
Shimano elf 1000 4 rulmenti,205grame-270 lei
Cormoran ulx 2.10 -270 lei
C&R
sal mai e valabila geanta?
Cormoran ulx 2.10 -270 lei[/quote]
Oferta la combo ul -500 lei
Cormoran ulx 2.10 -270 lei[/quote]
C&R
Oferta la combo ul -500 lei[/quote]vleydyx scrie:Shimano elf 1000 4 rulmenti,205grame-270 lei
C&R
- haprian ionel
- veteran
Bai frate eu nu pot sa-i inteleg pe unii.. Prietene, ti-am oferit 130 de lei pe geanta aia Rapala exact cat ai cerut si te-ai tot **** pe tine pana mi-ai spus ca sa vandut.. Am zis si ca-ti pun banii in cont inainte de a o trimite ca sa fie bine si tot nu ai vrut ca pana la urma sa lasi din pret pana la 110 si cine stie cu cat ai fi vandut-o.. daca ai vandut-o. Oricum mi-am comandat din magazin si mi-a ajuns in ziua urmatoare la pretul de 130 de lei NOUA.
Iti doresc sa ti o umple mosul cu naluci! Am vandut o impreuna cu vreo 25 linguri .. unei singure pers .,(fara alte colete,drumuri la posta),,..pt mine a fost mai bine.haprian ionel scrie:Bai frate eu nu pot sa-i inteleg pe unii.. Prietene, ti-am oferit 130 de lei pe geanta aia Rapala exact cat ai cerut si te-ai tot **** pe tine pana mi-ai spus ca sa vandut.. Am zis si ca-ti pun banii in cont inainte de a o trimite ca sa fie bine si tot nu ai vrut ca pana la urma sa lasi din pret pana la 110 si cine stie cu cat ai fi vandut-o.. daca ai vandut-o. Oricum mi-am comandat din magazin si mi-a ajuns in ziua urmatoare la pretul de 130 de lei NOUA.
C&R
mai scot la vanzare cateva (peste 20) voblere doar ca momentan nu pot pune poze
mai scot la vanzare cateva (peste 20) voblere doar ca momentan nu pot pune poze
C&R
Voblerele

Va rog nu mi cereti 2-3 voblere fiindca nu am timp de pierdut pe la posta cu facut si trimis colete.
Ce i interesati ii rog sa mi trimita mp cu ceea ce vor si incerc mai tarziu sa revin si cu specificatii si preturi(preturile sunt oricum sub pretul de magazin)

Va rog nu mi cereti 2-3 voblere fiindca nu am timp de pierdut pe la posta cu facut si trimis colete.
Ce i interesati ii rog sa mi trimita mp cu ceea ce vor si incerc mai tarziu sa revin si cu specificatii si preturi(preturile sunt oricum sub pretul de magazin)
C&R
Valabil- Cormoran ulx 2.10m
Shimano elf 1000
Voblerele
Shimano elf 1000
Voblerele
C&R