Lansete ieftine, folosite si modificate, pachete

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
zvic
veteran
veteran

Lansete ieftine, folosite si modificate, pachete

Mesaj de zvic » 03 Iul 2017, 09:26

Vand urmatoarele lansete:

Pachet 1:

Shimano compre travel, 2.1m, M, 5-17gr, are o decupare pe foregrip in partea superioara. Pe mana mea e o lanseta de reactive in intervalul 5-15gr, jig 4-7gr.

Shimano compre travel, 2.1m, MH, 7-21gr, are adaugata o greutate de 14gr in cotor. L-am folosit mai ales la stiuca cu spinnerbait, topwater, voblere mai mari, offset. Merge si la jig de la 7gr+guma in sus.

Caperlan Axion 6'6", M, 7-21gr, din 2 buc, transformata din cast in spin, am umplut golul de la mandrina cu epoxy si am schimbat primele 2 inele (matisaj cu fir textil si lac de matisaj), foarte senzitiva.

Pret 500 ron in cont +transport.

Pachet 2:

Colmic Calida Evolution 720CR, 7'2", dintr-o bucata, 7-35gr, actiune progresiva, transformata din cast in spin, am umplut golul de la mandrina cu epoxy si am slefuit, am schimbat primele 2inele, am gresit la epoxy si am folosit de ala cu intarire rapida, nu a iesit marisajul prea grozav dar functional nu sunt probleme. L-am folosit mai ales la salau, merge de la 5gr+guma.

Colmic Calida 6'8", 5-12gr, dintr-o bucata, am calcat pr varf si l-am rupt la cca 10cm de varf, am taiat mai jos si am pus un varf de feeder, acuma e o lanseta x-fast, aproape de genul coada de matura cu blector. Lanseaza bine jiguri in intervalul 5-9gr + guma. Senzitiva. Cu power pro face zgomot prin inele.

Lanseta Ted mc-logan bush spinner, dintr-o bucata, initial 1,8m, 20-60gr (real cam 10-40), am schimbat manerul si am prelungit-o la ~ 1.9m. Actiunea e moderata dar e puternica. Am folosit-o mai ales la naluci mari de stiuca, slidere.

Pret 200ron in cont +transport.

zvic
veteran
veteran

Re: Lansete ieftine, folosite si modificate, pachete

Mesaj de zvic » 04 Iul 2017, 19:26

Compre travel se retrag, caperlan se adauga la pachetul 2, pret pachet 250ron +transport

Scrie răspuns