Lansete Fly Fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lansete Fly Fishing
vand GLoomis IMX clasa 7 lungime 9'....pret 150 euro
si Cabelas SLI clasa 3 lungime 8'6''...200$
si Cabelas SLI clasa 3 lungime 8'6''...200$
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
La afirmatia asta se dadea parca o replica care nu prea te avantaja....dragos74 scrie:,,nu lungimea conteaza''![]()
ci.....miscarea...
![]()

dar acum am uitat-o.
Desi m-am retras de ceva timp din afacerile cu iz de (peste) sirene, sa stii ca in ultimul deceniu emanciparea sirenelor a mers pana-ntr-acolo ca acum in cercuri mai intime afirma ca : 'sometimes ..size really maters'..

dar poate nu sunt eu la curent cu ultimele tendinte...

Io te intrebam pentru ca credeam ca ai ajuns cu dibacia pana-ntr-acolo ca sa faci treaba cu lansete sub 8', ceea ce faceai cu astea mai mari.
in fine, o sa ma conving eu pe balta odata.
In alta ordine de idei, mi se pare ca lanseta IMX la un pret mai mult decat provocator.
Mie nu-mi trebuie c-o am pe cea de la Eugen de 8'6",d-aia o recomand celor care vor calitate.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
rough boy furculita aia era asa pt incepator doar nu vroiai sa-ti dam pe mana de la inceput o lanseta profesionista....daca....
dar in sfarsit acum ai ocazia sa testezi ceva profi ....si unde mai pui ca sunt deja obisnuite la capturi adevarate
Iar pt tine nu mai incape vorba ca umblam la contabilitate....
Apropo...sti tu cum e cu artistii ....opera din tinerete nu se compara cu cea din momentul atingerii maturitatii creatoare....asa si cu prietenul nostru....SLI-ul asta e o capodopera a finisajelor...
Mugure fara sa te superi dar IMX-ul meu e peste ala care il ai tu de la Eugen ...nu de alta dar....e al meu
altfel ca si pret chiar e f. ok....eu imi iau o clasa 9 mai scurta pt barca si de aceea il dau mai ales ca am o gramada de fire clase 8-9 si nu pot sa le folosesc inclusiv un fir Rio Spey 9-10-11 care vreau sa-l folosesc si cu lanseta de o mana
p.s. lungimea ca lungimea si miscarea ca miscarea dar sa vezi pozitia....

dar in sfarsit acum ai ocazia sa testezi ceva profi ....si unde mai pui ca sunt deja obisnuite la capturi adevarate

Iar pt tine nu mai incape vorba ca umblam la contabilitate....
Apropo...sti tu cum e cu artistii ....opera din tinerete nu se compara cu cea din momentul atingerii maturitatii creatoare....asa si cu prietenul nostru....SLI-ul asta e o capodopera a finisajelor...

Mugure fara sa te superi dar IMX-ul meu e peste ala care il ai tu de la Eugen ...nu de alta dar....e al meu

altfel ca si pret chiar e f. ok....eu imi iau o clasa 9 mai scurta pt barca si de aceea il dau mai ales ca am o gramada de fire clase 8-9 si nu pot sa le folosesc inclusiv un fir Rio Spey 9-10-11 care vreau sa-l folosesc si cu lanseta de o mana

p.s. lungimea ca lungimea si miscarea ca miscarea dar sa vezi pozitia....