LANSETE FIBRA PLINA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
LANSETE FIBRA PLINA
Cumpar 3 buc lansete din fibra de sticla plina,lungime 2.7m, din 2 buc,actiune 250-500 gr... sau mai tari ,necesare pt pescuitul somnului la Dunare sau Mures , nu am gasit momentan nici unde...astept oferte...mp sau la tel 0734721425.Va salut si numai stima! 

- johnnybravo
- Moderator
Re: LANSETE FIBRA PLINA
iti recomand sa le uiti sau sa fii foarte atent sa se imbine perfect cele doua bucati, altfel patesti asa:

JOHNNY nu mai pune te rog poze...ca ma imbolnavesti...si mai e mult pana la primavara...oricum mersi de interes,si data trecuta cand m-ai indrumat sa iau voblere a fost ok
,poate gasesc ceva pana la primavara.Numai stima!

- bau.bau
- utilizator constant
popa alin scrie:JOHNNY nu mai pune te rog poze...ca ma imbolnavesti...si mai e mult pana la primavara...oricum mersi de interes,si data trecuta cand m-ai indrumat sa iau voblere a fost ok,poate gasesc ceva pana la primavara.Numai stima!
Am vreo 5-6 buc dar e cam aiurea cu transportul...cum ti le trimit?
Daca ai avea drum in Constanta ar fi perfect.
elev pescar
bau-bau da-mi te rog un mp cu nr tau de tel...sau suna-ma si vorbim,gasim noi o solutie...Mersi mult! 

- bau.bau
- utilizator constant
popa alin scrie:bau-bau da-mi te rog un mp cu nr tau de tel...sau suna-ma si vorbim,gasim noi o solutie...Mersi mult!
Ieri le-am scos la dunare, nu le mai folosisem de ceva timp si am facut o confuzie, actiunea lor este 150g-200g de 2.4m.
elev pescar
mersi mult...si fire intinse!
up...