Lansete AIRRUS

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

17 tsa
veteran
veteran

Lansete AIRRUS

Mesaj de 17 tsa » 19 Feb 2015, 08:09

www.rodsbyairrus.com ,are cineva vreo lanseta din gama lor?sau a pip?it sa ceva?daca ma poate ajuta cineva as fi recunosc?tor.ms.

spiridusul
veteran
veteran

Re: Lansete AIRRUS

Mesaj de spiridusul » 19 Feb 2015, 09:54

Am eu doua. Micropuls X 7' 1/8-5/8 si Micropuls 6,6' 1/8-3/8.
Lansetele sunt foarte rapide, foarte senzitive, dotate cu microinele (iarna iti blestemi zilele). Ca destinatie eu le vad 100% pentru jiguri si gume. Lucrate foarte bine. Duc mai mult decat scrie pe ele, cu cea data pana la 5/8 am pescuit si cu 21 de grame plus guma. Ca si comparatie, eu le percep mai senzitive decat Legend Elite. Sunt incantat de ele si daca ar fi sa-mi iau un bat nou, probabil ca tot de la Airrus l-as lua.

balluba22
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de balluba22 » 19 Feb 2015, 10:16

detin un Airrus CoMatrix 2.0 actiune 7-28 gr de casting, extra -fast. Mai rar asa senzitiva lanseta...plus ca nu are lac blanck-ul; e mat si ai priza directa cu blancul(atingi direct blancul cu degetele ) de aici si mai mare senzitivitatea. Micro inele , frumos lucrata. am pescuit cu ea si cu voblere si cu spinerbaituri la stiuca si precizia lansarii e foarte mare chiar daca e o lanseta extra fast(si aici nu glumesc chiar e extra fast). Am vrut sa iau si de spining varianta Alano Power dar nu am gasit in stoc si am ales de la shimano un biomaster. Recomand cu cea mai mare placere Airrus!!!!

balluba22
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de balluba22 » 19 Feb 2015, 10:19

pacat ca la noi nu am vazut prin magazine....probabil si din cauta preturilor. Dar odata ce ai pescuit cu un Airrus nu iti mai trebuie altceva:))

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 19 Feb 2015, 10:32

balluba22 scrie:pacat ca la noi nu am vazut prin magazine....probabil si din cauta preturilor. Dar odata ce ai pescuit cu un Airrus nu iti mai trebuie altceva:))
Cam asa gandesc si eu :mrgreen: Dupa ce ai un Airrus in mana e tare greu sa iti mai placa altceva. Cat despre prezenta in magazinele de la noi, am vazut acum multi ani cateva la Drill si am inteles ca au avut si la Abrevis.

balluba22
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de balluba22 » 19 Feb 2015, 10:34

eu cum sunt in Franta 10 luni pe an am gasit acolo. poate schimb anul asta biomasterul si iau alano power:))

Ghibort
junior
junior

Mesaj de Ghibort » 19 Feb 2015, 10:37

Daca erau asa grozave, ar fi fost laudate pe toate forumurile din lume mai mult decat alte marci de perstigiu. Nu zic ca nu sunt bune, dar in a le compara cu varfuri de game la alte marci mi se pare exagerat. In general multi posesori de un produs finit sunt subiectivi in pareri. Ca in zicala ca orice cioara isi vede puiul porumbel.
Plus ca deja cand un producator specifica un gramaj max de aruncare ca fiind de 17 gr dar lansezi si cu 21 plus guma sau o plaja larga constand in 3,5-21gr si 7-28 gr am indoieli privind supercalitatea produsului si senzitivitatea lui. (care fiind vb intre noi e chiar subiectiva senzitivitatea) Sunt multi care pescuiesc happy cu lansete de 3-4 sute lei si mai si prind fata de altii care au scule de sute de euro.
Lansetele cele mai bune sunt cele care au o plaja cat mai stransa intre minim si max.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 19 Feb 2015, 10:48

E, uite ca eu pot sa le compar, pentru ca le-am avut si pescuit pe amandoua modelele, si pot sa imi exprim o parere subiectiva, ce-i drept, ca orice parere legata de sculele de pescuit. Mie imi place mult mai mult Airrusul. Cat despre senzitivitate, cauta sa pescuiesti una si o sa poti constata singur daca diferenta asta intre minimul si maximul pe care-l poate arunca are vreo influenta asupra senzitivitatii.

Cu treaba ca poti pescui foarte bine cu lansete de 300-400 de lei sunt intru totul de acord. Dar subiectul era altul, feed-back de la cei care au pescuit cu lansete Airrus.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 19 Feb 2015, 12:34

Recomand Airrus fara emotii !
Cine pescuieste cu ele poate sa se pronunte asupra lor in cunostinta de cauza, ii plac sau nu-i plac, dar daca "le pescuie" doar pe site-urile de prezentare de pe net si totusi face afirmatii despre ele, aceste ziceri se numesc supozitii si presupuneri cu relevanta subunitara.

Atat cat am pescuit un anume model din gama recenta de la Airrus (Micropulse X), acesta mi-a inspirat incredere, sensibilitate, conicitate buna, forta si echilibru. Cand tii in mana o joarda din asta nu-ti trebuie mult ca sa-ti dai seama ca ai de-a face cu o lanseta din categoria superioara. In SUA sunt mult mai pescuite si mult mai cunoscute decat la noi, exista aproape un cult acolo pentru aceste bete (au castigat campionate mondiale de bass).
Am renuntat la modelul respectiv din motive subiective care nu au legatura cu calitatile lansetei (nu m-am acomodat cu lansetele dintr-o bucata, modelul era putin prea puternic pentru aplicatiile folosite de mine, am vrut sa experimentez un alt model japonez), insa nu am fost deloc dezamagit de lanseta pe care am avut-o, ba din contra. Am insa ceva sa le "reprosez", pretul si raritatea pe piata noastra care le face sa nu se gaseasca usor la sec hand (mai ieftine).

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 19 Feb 2015, 13:58

Si bine ai facut ca ai renuntat la el, Cristi :mrgreen:
Despre aprecierile de afara ale lansetelor Airrus, nu zic absolut nimic. Dar la ce istorie scurta au, cred ca toate premiile acordate nu le-au fost date degeaba:
https://www.rodsbyairrus.com/about.html

Scrie răspuns