Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Chiar nu am vazut postarea ta, se pare ca a fost stearsa si nu am apucat sa o vad. Poate ca ai prieteni printre moderatori, o sa ma uit maine sa vad cine e...eu nu ti-am sters acel mesaj. Daca as fi facut-o ti-o spuneam in fata doar nu e nici o rusine...vali stratonov scrie: Da pe al meu cine la sters????
Era glumita prea "buna" si a inghitit-o situl?
Nu-i bai Adeline nu m-am suparat fi linistit.
Spor.
Adeline eu am postat chiar aici in topicul tau o "glumita" nu mai stiu sigur dar saptamina trecuta in careva zi ...ceva de genul "dincolo era mai ieftin ...dar era inchis" asta dupa postarea ta care zicea ca e redusa lanseta la 900 lei in saptamina aia.
Nu fac nici un caz din asta , eu am crezut ca te-a dreanjat postarea mea si ai sters-o ...nimic mai mult.
In plus era off-topic si poate era normal sa -mi stergi mesajul...
Ti-am zis doar pt ca m-ai intrebat, altfel nu era nici o problema din asta .
Spor la vinzare .
Nu ULK, asta intelege MihaiV prin moderare. Sunt tentat sa spun ca "cerne" topicurile. Sau il apuca moderarea pe unde apuca..ULK scrie: Ai fi putut sa fi mai elegant si sa zici ca am fost offtopic si de asta ai sters...ca e cam batatori la ochi cate offtopicuri sunt la anunturi fara sa fie sterse.. Dar unii "got the power"..Asta e....