Lanseta-vobler Lamiglas Fiberglass Crankin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Re: Lamiglas Fiberglass Crankin
Chiar nu am vazut postarea ta, se pare ca a fost stearsa si nu am apucat sa o vad. Poate ca ai prieteni printre moderatori, o sa ma uit maine sa vad cine e...eu nu ti-am sters acel mesaj. Daca as fi facut-o ti-o spuneam in fata doar nu e nici o rusine...vali stratonov scrie: Da pe al meu cine la sters????
Era glumita prea "buna" si a inghitit-o situl?
Nu-i bai Adeline nu m-am suparat fi linistit.
Spor.
Adeline eu am postat chiar aici in topicul tau o "glumita" nu mai stiu sigur dar saptamina trecuta in careva zi ...ceva de genul "dincolo era mai ieftin ...dar era inchis" asta dupa postarea ta care zicea ca e redusa lanseta la 900 lei in saptamina aia.
Nu fac nici un caz din asta , eu am crezut ca te-a dreanjat postarea mea si ai sters-o ...nimic mai mult.
In plus era off-topic si poate era normal sa -mi stergi mesajul...
Ti-am zis doar pt ca m-ai intrebat, altfel nu era nici o problema din asta .
Spor la vinzare .
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Cineva iti sufla in ceafa, Adeline!
Si mie mi-a fost sters un zambet (ce-i drept cam verde) cu referire la "balanganeala" blancului asta de la inelele prea grele. Se pare ca si ULK a patit cam aceeasi chestie. Vali la fel...
Bine ca toti eram off-topic, dar nah, am zis ca mere intre colegi vechi de forum... Nu-i nici o suparare, dar daca tot veni vorba...
In fine, nu-i bai! Macar tinem topicul sus...
Si mie mi-a fost sters un zambet (ce-i drept cam verde) cu referire la "balanganeala" blancului asta de la inelele prea grele. Se pare ca si ULK a patit cam aceeasi chestie. Vali la fel...
Bine ca toti eram off-topic, dar nah, am zis ca mere intre colegi vechi de forum... Nu-i nici o suparare, dar daca tot veni vorba...
In fine, nu-i bai! Macar tinem topicul sus...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran

900ron?Hmmm....
Am auzit ca Dumitru a pus ochii pe una de asta de fibra,ca deh el e de moda mai..'retro'....
Da altfel ,nu cumpara nimic pina nu citeste vreun 'articol',bazat pe vreun 'test' W.S.B.
Ca dovada ,dupa amar si amar de ani de invirtit la bucse
, o aflat ca se poate si cu rulmenti
Socul o fost asa de mare ,incit nu o mai intrat vreo 2 luni pe forum
Of,ce i-am dus lipsa,tocmai ma parasise in mijlocul unei discutii extrem de interesante...
Si acuma am auzit ca iscodeste prinprejurul unui fiberglass.Ce nu stie el,este ca fiberglassul respectiv este o clasa de putere mai jos ca asta a lui adelin,motiv pentru care o sa se cam 'indoaie'cu troliul ala al lui de ambassadeur..
Deci,Dumitre,iti recomand calduros fiberglassul lui Adelin...Sa o stapinesti sanatos.Cu siguranta,la voi prin benzinarii nu gasesti asa ceva
Ade sa ma ierti,nu m-am putut abtine..ma stii tu

Am auzit ca Dumitru a pus ochii pe una de asta de fibra,ca deh el e de moda mai..'retro'....
Da altfel ,nu cumpara nimic pina nu citeste vreun 'articol',bazat pe vreun 'test' W.S.B.
Ca dovada ,dupa amar si amar de ani de invirtit la bucse
Socul o fost asa de mare ,incit nu o mai intrat vreo 2 luni pe forum
Si acuma am auzit ca iscodeste prinprejurul unui fiberglass.Ce nu stie el,este ca fiberglassul respectiv este o clasa de putere mai jos ca asta a lui adelin,motiv pentru care o sa se cam 'indoaie'cu troliul ala al lui de ambassadeur..
Deci,Dumitre,iti recomand calduros fiberglassul lui Adelin...Sa o stapinesti sanatos.Cu siguranta,la voi prin benzinarii nu gasesti asa ceva
Ade sa ma ierti,nu m-am putut abtine..ma stii tu
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Era corect ca s-a sters...intr-un fel...dar macar o avertizare nu primim? Sa stim si noi de la cine a fost bobarnacul ? 
Si eu sunt moderator pe un alt forum si stiu ca iti ia fix 10 secunde din viata..sa vezi cine a sters ceva dintr-un topic

Eu as risca si un ban temporar doar sa stiu cine a fost...si nici nu as comenta...fiind cu musca pe caciula
Si eu sunt moderator pe un alt forum si stiu ca iti ia fix 10 secunde din viata..sa vezi cine a sters ceva dintr-un topic
Eu as risca si un ban temporar doar sa stiu cine a fost...si nici nu as comenta...fiind cu musca pe caciula
M-am uitat in raport moderatori si doar MihaiV. a sters mesaje in acest topic ...marea parte erau ale mele cu specifiactia "up"...dar e posibil sa fie si ale voastre.A avut interventii in 10,9,5,2 martie, 29 febr. si nu am mai avut nervi sa ma uit mai departe, dar mare parte a moderarilor de pe aceasta sectiune ii aprtine.Nu vad daca a sters mesajele voastre pt ca nu imi este permis....dar eu sigur nu le-am sters!...si nici nu i-am cerut pe privat sa faca asta... 
WSB CLUB
WSB CLUB
Sa nu mazilim topicul: pret 900 lei.
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

Nu ULK, asta intelege MihaiV prin moderare. Sunt tentat sa spun ca "cerne" topicurile. Sau il apuca moderarea pe unde apuca..ULK scrie: Ai fi putut sa fi mai elegant si sa zici ca am fost offtopic si de asta ai sters...ca e cam batatori la ochi cate offtopicuri sunt la anunturi fara sa fie sterse.. Dar unii "got the power"..Asta e....
Dovada sunt multimea de topicuri cu mesaje gen "UP", "valabil", etc.