Asta Bogdan 82 = am facut minim 15 partide in 2012 cu un T-Russel Super Shore de 1oz
incep prin a spune ca absolut toti oamenii care au pipait/pescuit aceasta lanseta au ramas impresionati de ea ... fara exceptie ... impatimiti in ale salaului, simpli crapisti, pescari de competitie sau incepatori toti au fost dati pe spate de aceasta lanseta
1. este foarte usor ... blankul vechi 2011 de 1oz avea 50g(pe asta il am eu), cel 2012 este dat la 57g ... K2-ul de 7ft6in si 1oz are 55g ... deci este cam la fel de usor(daca nu mai usor) decat K2-ul
2. este foarte elastic - arunca de mori, se incarca f usor, este un blank de mare clasa
3. ratingul de 1oz este corect - arunca bine si 35g ... eu, insa, nu as jigui cu el pe ape care cer mai mult de 21g(Dunare sarita de 8m, curenti mari etc...)
4. este extrem de senzitiv - are o senzitivitatea din aceea fina, prin care poti distinge diferite substraturi - cu exceptia K2-ului(care are o senzitivitate diferita, mai „seaca”) nu cred ca exista alt blank mai senzitiv decat acesta(poate un HM dintr-o bucata de la NFC ... eu, HM-urile inca nu le-am pipait)
5.cu toate ca pare firav(nu este conic, are vf subtire, spigotul scurt) este tare pe cotor - am scos si salai si avati de 3kg cu el pe curenti mari ... varful este suficient de rapid pt a intepa si salaii imbracati
6. este singura lanseta care face trecerea intre garla/balta - se simte la fel de bine si cu un jig de 5g si cu un jig de 21g(atat in lanseu cat si in jiguit)
7. lanseta mea a fost montata impecabil de Laurentiu - are plecare de 30, firul se „sparge” f bine, arunca exceptional de bine, inelele de pe varf sunt aranjate astfel incat sa nu creeze unghiuri ciudate in suprasarcina ... manerul este clasic ...
Nu stiu celalalte blankuri din serie - a mea poate ar fi un pic mai rapida daca ar fi fost montata cu titane ... poate
Este o lanseta cu o actiune „oldschool” similara Loomisurilor sau a G1000-urilor ... imi imaginez ca ar fi fantastica la un pescuit de finete pe balta cu mono ...
Eu am prins si avat cu ea, neavand prea multe rateuri
Imi place asa de mult conceptul de T-Russel Super Shore, incat ma gandesc f serios sa-mi mai fac unul de 3/4oz
Chiar astazi l-am pacalit pe domnul de mai jos, folosind un TR, pe Dunare, pe vant, pe valuri, salaul fiind tare marait ...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !