Lanseta de match Daiwa Sensor Float....noua si in garantie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lanseta de match Daiwa Sensor Float....noua si in garantie
Buna ziua,
Am o lanseta de vanzare care zace de vreun an la mine in camara, nefiind folosita nici macar o singura partida de pescuit.
Este vorba de o lanseta de match Daiwa Senzor Float 3.90m actiune 10-35gr.Nu va lasati indusi in eroare de actiunea trecuta de producator, lanseta are o finete foarte mare, varful fiind un blector de carbon plin, foarte elastic.
Pretul de vanzare in magazin sare de 250 de ron in magazine.
Pretul pe care il cer eu este: 200 de ron
Garantia mai este valabila inclusiv ptr iulie 2012
Eu nu mai am timp sa ies la match din pacate.
Cosmin
0726663451
Am o lanseta de vanzare care zace de vreun an la mine in camara, nefiind folosita nici macar o singura partida de pescuit.
Este vorba de o lanseta de match Daiwa Senzor Float 3.90m actiune 10-35gr.Nu va lasati indusi in eroare de actiunea trecuta de producator, lanseta are o finete foarte mare, varful fiind un blector de carbon plin, foarte elastic.
Pretul de vanzare in magazin sare de 250 de ron in magazine.
Pretul pe care il cer eu este: 200 de ron
Garantia mai este valabila inclusiv ptr iulie 2012
Eu nu mai am timp sa ies la match din pacate.
Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
- theoneghost
- utilizator constant
pret
sal
pe mine nu ma intereseaza lanseta,dar ar trebui sa mai lasi la pret daca vrei sa o vinzi,pretul de magazin nu justifica pretul tau
http://www.totalfishing.ro/lanseta-matc ... 13600.html
pe mine nu ma intereseaza lanseta,dar ar trebui sa mai lasi la pret daca vrei sa o vinzi,pretul de magazin nu justifica pretul tau

http://www.totalfishing.ro/lanseta-matc ... 13600.html
Mersi de sfat, dar cand o cumparasem eu era 270 de ron la Arrow.
Oricum lanseta este noua si sub pretul de magazin plus inca 6 luni de garantie.
Pret nou:
180 ron
Cosmin
0726663451
Oricum lanseta este noua si sub pretul de magazin plus inca 6 luni de garantie.
Pret nou:
180 ron
Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"