LAnseta custom T-Russell Super Shore ML
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
cristian.ene
- veteran

LAnseta custom T-Russell Super Shore ML
Construita minimalist cu mandrina Fuji KSKSS16 / EVA Matagi end Mudhole.
Inele Fuji KR toate SIC 10 bucati +top MNST.
2 straturi de rasina adica cele mai fine matisaje posibile peste o ata visinie.
Pret - 1200RON
cristian.gab@gmail.com
0729290938
Inele Fuji KR toate SIC 10 bucati +top MNST.
2 straturi de rasina adica cele mai fine matisaje posibile peste o ata visinie.
Pret - 1200RON
cristian.gab@gmail.com
0729290938
-
cristian.ene
- veteran

Re: LAnseta custom T-Russell Super Shore ML
Dupa testul de azi ramane la vanzare.
a trecut textul !?
-
cristian.ene
- veteran

Da asupravietuit al toate solicitarile dar nu este lanseta pe care mi-o doresc pentru jigging de pe mal are calitati dar si limite.
Pro : greutatea redusa a blankului si actiunea progresiva,ehilibrul bun al blankului
Contra : actiunea prea progresiva pentru jigging la distanta, blankul este rigid si mai puternic decat zice la manual, nu e destul de senzitiva din cauza actiunii desi materialul este HM si de calitate.
Am scos cativa stepi doar dificand mai rapid lanseta, blankul este puternic dar nu simte suficient comparativ cu blankuri mai rapide si din alt grafit.
Pro : greutatea redusa a blankului si actiunea progresiva,ehilibrul bun al blankului
Contra : actiunea prea progresiva pentru jigging la distanta, blankul este rigid si mai puternic decat zice la manual, nu e destul de senzitiva din cauza actiunii desi materialul este HM si de calitate.
Am scos cativa stepi doar dificand mai rapid lanseta, blankul este puternic dar nu simte suficient comparativ cu blankuri mai rapide si din alt grafit.
-
cristian.ene
- veteran

Da a supravietuit al toate solicitarile dar nu este lanseta pe care mi-o doresc pentru jigging de pe mal are calitati dar si limite.
Contra : actiunea prea progresiva pentru jigging la distanta, blankul este rigid si mai puternic decat zice la manual, nu e destul de senzitiva din cauza actiunii desi materialul este HM si de calitate. Este destul de obositor daca vrei lanseuri al distanta mare pentru ca blankul este rigid ca material chiar daca ca actiune este progresiv in drill. Deci nu mi-a placut nici cum se incarca in lasneu cu jiguri de 7 si 9g in lanseu si nici cum pescuieste. Am scris mai multe pe topicul lansete custom.
Am scos cativa stepi doar rificand mai rapid lanseta deci blankul este puternic dar nu simte suficient comparativ cu blankuri mai rapide si din alt grafit.
Contra : actiunea prea progresiva pentru jigging la distanta, blankul este rigid si mai puternic decat zice la manual, nu e destul de senzitiva din cauza actiunii desi materialul este HM si de calitate. Este destul de obositor daca vrei lanseuri al distanta mare pentru ca blankul este rigid ca material chiar daca ca actiune este progresiv in drill. Deci nu mi-a placut nici cum se incarca in lasneu cu jiguri de 7 si 9g in lanseu si nici cum pescuieste. Am scris mai multe pe topicul lansete custom.
Am scos cativa stepi doar rificand mai rapid lanseta deci blankul este puternic dar nu simte suficient comparativ cu blankuri mai rapide si din alt grafit.
-
cristian.ene
- veteran

In pret sunt incluse husa si tub PVC.
-
Doru Voican
- utilizator constant

Aveti on orfeta pe p.m. daca tot nu va place lanseta.
-
cristian.ene
- veteran

Schimb doar cu multiplicator de top cu raport de recuperare in jur de 6 :1 in ordine Daiwa , Shimano doar mulinete noi.
Ma intereseza si un rucsac de top in jur 70L nou.
In functie de valoare discutam
Ma intereseza si un rucsac de top in jur 70L nou.
In functie de valoare discutam
-
cristian.ene
- veteran

Sau cu lanseta japan cu inele K sau KR de putere 3/8 maxim 1/2 oz lungime 6`6``ft , 1piece
-
cristian.ene
- veteran

Se poate inchide a plecat la cineva care avea nevoei deun asemenea lanseta ,sper sa o pescuiasca cu placere.