Lanseta custom casting ATC MB 6`8``ft. 3/8 -1oz. Fast 1pc

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Lanseta custom casting ATC MB 6`8``ft. 3/8 -1oz. Fast 1pc

Mesaj de cristian.ene » 14 Iul 2015, 08:56

Lanseta este cosntruita pe un blank ATC MB care are actiune tipica Mag Bass dar cu varful puternic.Puterea reala este MH si putrea de lansare este intre 10-30g am pescuit cu voblere de 26.5g si mai duce pana la maxim 30g.Ca putere in drill am scos lejer al Varlaam doua stiuci 90cm care s-a intamplat sa fie cele mai mari prinse de mine.

Caracteristicile date de producator MB68/10-17 6'8" Mag Bass 10-17lb 1/4-3/4 oz. blank wt. 2.06 Fast

Manerul este unul split EVA Mudhole http://www.mudhole.com/Rod-Building/Spl ... /RSKT-3-75(manerul arata in stilul celui din poza dar cu mandrian Fuji SKTS) cu end metalic tot Mudhole si mandrina split Fuji SKTS 16mm http://www.mudhole.com/Rod-Building/SK2 ... ylon-Hoods

Mandrina este cea ami ergonimica deoarece mana cuprinde exact blankul si zona tragaciului are diametru mic.Tragaciul este cel mai mic din industrie si cu inclinatia optima comparativ cu mandrinele Fuji sau ALPS la care am scurdat drastic lungimea tragaciului.

Montajul ineleor este un spiral wrap cu inele Micro Fuji KW . KB si KT top LG , cele mai mici inele sunt inele KTSG4.0 . Inele KW sunt Alconite restul sunt inelelor si topul sunt Fuji SIC .

Ca aplicatii cele mai potrivitite pentru actiunea blankului sunt jerkuri/slidere , plastice cu carlige offset sau nu si oscilante . Am pescuit-o si cu spinerbaituri dar avand varful puternic merge bine doar cu spinerbaituri mai mari care incarca bine varful. Pentru naluci extrem de reactive cum sunt crankbaiturile nu o vad nimerita.

Greutatea lansetei este in jur de 100g si este bien echilibrata datorita ineleor micro, blankului fast si nedului Mudhole care cantareste in jur de 8g cu cele necesare montajului.
A fost pescuita putin maxim 5zile si se prezinta impecabil fara zgarieturi. O dau pentru ca mai am in constructie inca 2 lansete.

Lanseteta vine cu husa custom si tub PVC cu capace si protectie al ambele capete.

Pretul lansetei este de 800lei /cu husa si tub 870lei . Poze la cerere pe email.

alte informatii suplimentare pe email cristian.gab@gmail.com sau telefon 0729.290.938

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lanseta custom casting ATC MB 6`8``ft. 3/8 -1oz. Fast

Mesaj de cristian.ene » 14 Iul 2015, 10:30

Blankul este din seria ATC Bushido grafit IM Toray

http://www.americantackle.us/blanksbushidois.html

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lanseta custom casting ATC MB 6`8``ft. 3/8 -1oz. Fast

Mesaj de cristian.ene » 15 Iul 2015, 22:01

Foarte buna si pentru stiucile de incinta.

860lei

Scrie răspuns