Dupa un sezon de primavara catastrofal (nu imi amintesc sa mai fi trait asemenea depresii pe malul apei in cei 24 de ani de pescuit) cu captura maxima in jurul valorii de 800 gr. si cateva gherle pe bani foarte multi, am nevoie de pastile.
Pentru a-mi finanta tratamentul
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 22764.html
Pot trimite poze la cerere, posibil insa ca accidental sa il fi vazut pe balta daca ne-am intalnit din intamplare.
Nu il cosmetizez, va zic de acum. E un bat muncit care arata insa foarte bine (nu a fost lovit, nu a fost prins in usi de masina (multumiri aici si colegilor soferi care au avut grija de-a lungul anilor de el
A fost pescuit doar cu gume (in general offseturi).
Pe langa motivul vanzarii mentionat mai sus, in ipoteza (totusi putin probabila daca ne luam dupa regula ca "ce incepe prost continua si se termina si mai prost") ca imi revin psihic in sezonul de pescuit pe rau care sta sa inceapa in 2 saptamani (nicio aroganta fata de adeptii prohibitiei, soy solamente C&R forever pe ape publice
Alte detalii: batul a fost cumparat de nou de la Totalfishing. Nu mai imi aduc aminte cat a fost, vag insa parca 570 sau pe acolo acum vreo 2 sau 3 ani.
E bat de spinning (poza de prezentare poate fi putin derutanta).
Chiar daca e dintr-o bucata nu ridica probleme la transport (incape usor in masini din clasa mica, gen FordKa si chestii asemanatoare).
Are husa originala la care insa s-a stricat fermuarul (nu e chiar grav, acesta fiind situat doar in zona manerului). Oricum e recomandabil sa o transportati in tub de protectie.
Un bat fara pretentii de campionat mondial, dar care isi face treaba la aplicatiile obisnuite cu jiguri/offseturi de 4-8 gr. + gume (5-10 cm). Senzatia e ca cu greutati mai jos de 4 gr. sau peste 8 gr. se cam ineaca sau cel putin nu se vad diferente de lungime in lanseu asa cum mi-as imagina eu ca ar trebui (posibil insa sa fiu eronat).
Recomandata cu fire subtiri (sub 20lb). Pe mono nu stiu cum merge ca nu am testat-o.
Principala caracteristica: rata foarte mica de rateuri inclusiv la offseturi. Daca sunteti genul bulanos care are 20-30 de atacuri pe zi, aveti sansa sa dati gaura in balta cu batul asta
Se poate vedea in Bucuresti. Nu se trimite in provincie.
Are tub de protectie, insa se da fara (e posibil ca urmatorul bat sa fie tot dintr-o bucata si sa am nevoie de el).
Pretul de vanzare este 300 lei fix, ultim si nenegociabil (sunt scumpe medicamentele
Bani in cont sau cash.
Sta la vanzare pana la jumatatea lui Septembrie.
tel: 0726103100 sau MP