Lamiglas XMG50 Spin&Jig - Custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lamiglas XMG50 Spin&Jig - Custom
Se vinde Lamiglas XMG50 Spin&Jig - Custom by Laurentiu Andronic
model blank : LSJ 781 - dintr-o bucata
lungime 6`6"
fast
1,8-9 gr
greutate : 72 gr
inele : fuji SIC
maner pluta
O lanseta super senzitiva care se preteaza la pescuitul de finete salau/ biban cu jig. Eu, unul, am folosit-o o data si la clean cu voblere.
Rezerva pe talon mare pentru pesti "imbracati".
Poze gasiti in galeria mea, inclusiv un monstrulet de chinez de 17 kg scos cu ea.....
Pret 600 lei
Pret nediscutabil si va sta la vanzare fix pana la sfarsitul lunii Octombrie, atat.
model blank : LSJ 781 - dintr-o bucata
lungime 6`6"
fast
1,8-9 gr
greutate : 72 gr
inele : fuji SIC
maner pluta
O lanseta super senzitiva care se preteaza la pescuitul de finete salau/ biban cu jig. Eu, unul, am folosit-o o data si la clean cu voblere.
Rezerva pe talon mare pentru pesti "imbracati".
Poze gasiti in galeria mea, inclusiv un monstrulet de chinez de 17 kg scos cu ea.....
Pret 600 lei
Pret nediscutabil si va sta la vanzare fix pana la sfarsitul lunii Octombrie, atat.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crystianoo
- veteran
Re: Lamiglas XMG50 Spin&Jig - Custom

Aham...am inteles...atunci sa vina K2-iul

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
deja miroase....crystianoo scrie:![]()
![]()
Aham...am inteles...atunci sa vina K2-iul
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Pai arunci 2 super-lansete ca sa vina numai 1?
Rapidele progresive au murit, sa traiasca scandurica

Rapidele progresive au murit, sa traiasca scandurica

Salut ,nu o mai da ma ca asta are SuperGlue la salaiiiiiiiiii.Doamne ajuta.........
Ptiuuu...bata-te-ar al' cu zolzii mari si putini..... Vezi ca astept acel telefonleowb scrie:Salut ,nu o mai da ma ca asta are SuperGlue la salaiiiiiiiiii.Doamne ajuta.........

hap....sarmaua

SUS
...in deal....e o casa....
...in deal....e o casa....