Lamiglas XMG50 spin jig 7''ML
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Lamiglas XMG50 spin jig 7''ML
Lanseta este construita de Lurentiu Andronic si a suferit un accident de la o lovitura cu o naluca. Ruptura este la 61cm de varful lansetei si nu influenteaza cu nimic actiunea lansetei in dril cu pestii pt. ca in zona aia nu este punctul maxim de stres, indoire al varfului lansetei. A fost reparata tot de Laurentiu cu un spigot de carbon plin fara sa-si schimbe caracteristicile sau actiunea; altfel nu ar fi reparat-o chiar el. Reparatia am facut-o acum un an cu conditia sa functioneze lanseta ca si inainte si am pescuit cu ea de atunci fara nicio problema si reparatia a dovedit ca a reusit.
Inele fuji alconite(7) + varf fuji sic. Lungime 2,13m. Actiunea este rapida spre moderata si puterea de aruncare 3,5gr-10,5gr dar duce si naluci de 15 gr in total. O lanseta excelenta de jiguri al carui blank l-as cumpara din nou pt a-mi face o lanseta de cast.
Pret: 400lei discutabil
Inele fuji alconite(7) + varf fuji sic. Lungime 2,13m. Actiunea este rapida spre moderata si puterea de aruncare 3,5gr-10,5gr dar duce si naluci de 15 gr in total. O lanseta excelenta de jiguri al carui blank l-as cumpara din nou pt a-mi face o lanseta de cast.
Pret: 400lei discutabil
Re: Lamiglas XMG50 spin jig 7''ML
Valabil.
300lei ultimul pret.
250 lei, valabil doar pt 2 zile, marti si miercuri.