se vinde o lanseta Lamiglas G1000 - (Salmon & Steelhead) - old model
blank - GSH1022MH / sau G1311
putere 1/2 - 1 1/2 (14 - 42)
actiune rapida pe varf
lungime - 8.6 / aprox 2.6m
greutate - 155gr - 185 gr (se poate scoate plumbul adaugat in maner)
Lanseta a fost integral refacuta de Laurentiu Andronic. manerul a fost scurtat si finisat (pluta), mandrina a fost schimbata (fuji) si reasezate inelele pe blank. S-au folosit 10 fuji kr alconite (black) si varful SIC. (5.5) / se pot da si inelele vechi, n-am ce face cu ele.
Versatila, se poate folosi la jigging pe rauri mari (inclusiv Dunare) si face fata cu succes jigurilor de pana la aprox 30gr + guma.
Se poate incarca si mai mult, insa devinde mai flexibila. Voblere de pana la 50-55gr pot fi aruncate fara emotii.
Se descurca foarte bine si cu greutati mici, sub puterea minima. am aruncat linguri si voblere de 8-10 gr la distante uimitoare.
in drill cedeaza putere progresiv.
Poate fi folosit ca un all rounder pentru pescarii care pescuiesc preponderent de pe mal.
Starea lansetei este impecabila, nu am pescuit-o de mai mult de 4-5 ori de la modificare (feb - mar 2016 parca)
poze doar pe mail.
Pret: 900 lei fix. (doar modificarile care au fost necesare au costat peste 550 lei)
Lamiglas G1000
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Lamiglas G1000
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Re: Lamiglas G1000
Salut
Am lanseta asta si e intradevar buna la orice.
Scuze de off topic...spor la vanzare.
Am lanseta asta si e intradevar buna la orice.
Scuze de off topic...spor la vanzare.
merci... daca imi fac banii pt ce am nevoie, o scot de la vanzare (e genul de lanseta care nu se da...)
scuze celor care s-au interesat de bat, dar se retrage de la vanzare. multumesc de gazduire.