Lamiglas Crankin 6"6
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lamiglas Crankin 6"6
Vand Lamiglas Crankin 6"6 custom by Cristi Ene putere aruncare de la 10 la 21 grame , 1 bucata, doua iesiri, impecabila, excelenta ptr popping,voblere si oscilante. Pret 500 ron sau schimb cu articole fly
0769596381 Leo sau pe MP
PS poze am rugat un prieten sa posteze, in seara asta sau maine dimineata
0769596381 Leo sau pe MP
PS poze am rugat un prieten sa posteze, in seara asta sau maine dimineata
-
- veteran
-
- veteran
ANDREI RIGA scrie:@Musti,
Pentru ca tot sunt la moda acum discutiile despre cat de departe arunca o lanseta de cast, daca nu ti-e cu suparare poate le spui oamenilor cam cum arunca lanseta asta, de spin![]()
Multumesc

Adevarul e ca eu am cam ramas gura casca atunci cand m-am infipt in ea mai cu nadejde, in incercarea de a servi naluca unor avati mult prea indepartati. E drept ca si aveam o lingura aerodinamica in capatul firului, dar inca nu mi se mai intamplase s-o arunc pana pe malul celalalt in acel loc de pe Cris, cu betele cu care pescuiesc de regula. Mai cu seama ca vorbim despre o lanseta de 6'6"... Cred ca dintre toate lansetele mele numai un alt Lamiglas (dar de 8'9") ar mai fi capabil de o aruncare din aia.
Elasticitatea fibrei de sticla, conicitatea pronuntata si faptul ca e dintr-o bucata se pare ca se imbina in mod fericit in Crankin'-ul asta... Aceeasi lejeritate in aruncare o are si cu alte naluci, dealtfel, chiar mult diferite ca si greutate...
Cat despre discutiile la moda, nu ma (mai) bag. Vine pe urma unul si-mi spune ca-s teoretician, ca practica ii alta, etc. ...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
lanseta cranking 6'6
leowb ti-am trimis Mp.