Catalin Manole a.k.a cata_asp este un baiat cu pasiune pentru calitate in materie de echipament de pescuit, de aceea din placere si reducere de costuri si alte inconvienente isi leaga singur lansetele, si a legat cateva(Intrebati-l pe el.
In plus blankul impreuna cu toata imbracamintea pt lanseta a fost comandata de Andrei Sava.
Pretul nici pe departe nu reflecta realitatea costurilor. Eu sunt un om care aprecieaza si respecta munca oamenilor pasionati.
Era si pacat sa imbraci un blank asa frumos cu rebuturi, nu e tocmai calea cea mai buna.
Am ales sa investesc intr-o inelare clasica pt ca desi imi place si detin lansete montate KR in perioada de frig napraznic sau pescuind cu fire mai groase am un avantaj in plus ca Y-uri.
Iar Titanium sicurile - nush ce alte pretentii poti avea de la inele, usoare, rezistente si durabile si ultrasenzitive. De aici si pretul.
Un prieten imi spunea - Eu am lanseta si mulineta mai ieftine la un loc decat inelele tale:)))
Am lansete de la majoritatea rodbuilderilor cunoscuti- Andronic, Ene, Asava, dar lucratura la acest K2 nu se lasa deloc mai prejos.
Singurul dezavantaj al meu la care m-am gandit cam tardiv e faptul pescuit mai mult de pe mal nu din barca si de obicei cu prietenii mei in preajma, si nu sunt printre cei mai grijulii. Vara trecuta am avut un eveniment neplacut in care un inel de pe lanseta mea a zburat in rau odata cu lingura celui de langa mine. E singurul motiv pentru care mie si mila sa fiu in situatia de a strica o bunaciune de bat. Mai bine se bucura altu de el.
Pretul ajunge la 1400 cu transportul inclus la plata in cont. Am tub si husa textila din material fleece-polar in dublu strat, confectionat manual la comanda.